news-background
news-background

حمایت بندیکت کامبربچ از اوکراین روی «پیاده‌روی مشاهیر هالیوود»

«بندیکت کامبربچ» دوشنبه این هفته در مراسم دریافت ستاره روی «پیاده‌روی مشاهیر هالیوود» از اوکراین در مقابل روسیه حمایت کرد. او از مردم سراسر دنیا درخواست کرد به هر شکلی که می‌توانند از قربانیان حمله روسیه پشتیبانی کنند.

این بازیگر ۴۵ ساله به همراه همسرش «سوفی هانتر» این ستاره را دریافت کرد، اما گفت بدون اظهار همبستگی با اوکراینی‌ها نمی‌تواند این رویداد را جشن بگیرد.

کامبربچ می‌گوید: «بدون اعلام موضع در مورد آنچه در اوکراین در حال وقوع است و حمایت از مردم اوکراین، و مردم روسیه که مخالف کلپتوکراسی و حماقت حاکمانی‌اند و سعی دارند مانع پیشرفت این وحشی‌گری شوند، نمی‌توانم امروز در این لحظه غرورانگیز زندگی‌ام، در این جایگاه فوق‌العاده حرف بزنم.»

ستاره «دکتر استرنج ۲» (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) اضافه می‌کند: «بیش از دعا کردن و به یاد [قربانیان] بودن از ما برمی‌آید، باید عمل کنیم.» او ادامه می‌دهد: «باید به وبسایت‌های سفارت برویم. باید ببینیم به عنوان شهروند این دنیا، شهروند اروپا چه کاری از ما برمی‌آید... در مقابل این لحظه وحشتناک.»

در این مراسم «کوین فایگی» مدیر استودیوی مارول و «جی.جی. آبرامز» فیلمساز و تهیه‌کننده نیز حضور پیدا کردند.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید