news-background
news-background

فیلمبرداری Indiana Jones 5 به پایان رسید

«فرانک مارشال» تهیه‌کننده و «جیمز منگولد» کارگردان «ایندیانا جونز ۵» (Indiana Jones 5) پایان فیلمبرداری پروژه را در صفحات توییترشان تأیید کردند. این پروژه در استودیوهای پاین‌وود لندن در حال فیلمبرداری است.

«هریسون فورد»، «فیبی والر-بریج»، «آنتونیو باندراس»، «بوید هالبروک»، «توبی جونز» و «مدس میکلسن» از جمله بازیگران قسمت پنجم «ایندانا جونز» خواهند بود. فورد ۷۸ ساله تابستان گذشته در حین فیلمبرداری این پروژه از ناحیه کتف مصدوم شد. او برای آخرین بار در نقش «ایندیانا جونز» ظاهر خواهد شد. اولین قسمت این چندگانه در سال ۱۹۸۱ اکران شد.

قسمت پنجم «اندیانا جونز» از سال ۲۰۰۸ در دست ساخت قرار داشت و در آن زمان گزارش شد که «جورج لوکاس» و «استیون اسپیلبرگ» به عنوان نویسنده و کارگردان در تولیدش مشارکت می‌کنند. در سال ۲۰۱۶ دیزنی اعلام کرد که اسپیلبرگ برای کارگردانی بازمی‌گردد اما لوکاس از پروژه جدا شده است. «دیوید کپ» نیز در مقعطی به عنوان نویسنده به این پروژه پیوست، اما فوریه سال ۲۰۲۰ گزارش شد که اسپیلبرگ فیلم را کارگردانی نخواهد کرد و جای خود را به «جیمز منگولد» می‌دهد. اسپیلبرگ در کنار «فرانک مارشال» و «کیتلین کندی» از جمله تهیه‌کنندگان قسمت پنجم باقی مانده‌اند.

منابع نزدیک به «دیلی میل» پاییز گذشته ادعا کردند که تهیه‌کنندگان «ایندیانا جونز» از جمله «کتلین کندی» قصد دارند «تغییری بزرگ و جسورانه» در چندگانه ایجاد و والر-بریج را جایگزین فورد کنند. والر-بریج ۳۶ ساله سابقه نویسندگی برای سریال «کشتن ایو» (Killing Eve) و بازنویسی فیلمنامه «وقتی برای مردن نیست» (No Time To Die) «جیمز باند» را دارد.

دیزنی اکران قسمت پنجم «ایندیانا جونز» را پاییز گذشته یک سال به تعویق انداخت و اعلام کرد که این فیلم ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۳ اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید