news-background
news-background

دستمزد کیانو ریوز برای فیلم‌های Matrix فاش شد

«کیانو ریوز» با «رستاخیزهای ماتریکس» (The Matrix: Resurrections) که چهارشنبه گذشته همزمان با اکران در سالن‌های سینما از اچ‌بی‌او مکس پخش شد، به دنیای علمی-تخیلی واچوفسکی‌ها بازگشت. این دستمزد این بازیگر ۵۷ ساله اما از سال ۱۹۹۹ تاکنون برای بازی در نقش «نئو» یا «توماس اندرسون» افزایش چشمگیری نداشته است.

بنابر اعلام ای‌بی‌سی، ریوز برای قسمت اول چندگانه در سال ۱۹۹۹ حدود ۱۰ میلیون دلار دریافت کرده اما با موفقیت فیلم این دستمزد به ۳۵ میلیون دلار افزایش پیدا کرده است. دستمزد او برای قسمت‌های دوم و سوم نامشخص است اما «سلبریتی نت ورث» گزارش داده است که ریوز ۱۲۰ میلیون دلار از فروش فیلم در سالن‌های سینما و شبکه نمایش خانگی به دست آورده است.

ریوز برای «رستاخیزهای ماتریکس» ۱۲ تا ۱۴ میلیون دلار دریافت کرده که نسبت به قسمت اول رشد زیادی نشان نمی‌دهد. «ورایتی» گزارش داده است که این دستمزد با اکران فیلم در سالن‌های سینما افزایش پیدا می‌کند.

«رستاخیزهای ماتریکس» برادران وارنر و ویلج رودشو این هفته در ۳۵۵۲ سالن سینما اکران شد و ۶.۴ میلیون دلار در روز اول فروخت. چهارمین «ماتریکس» در حال حاضر از «راتن تومیتوز» امتیاز ۶۹ درصد کسب کرده و بالاتر از «انقلاب‌های ماتریکس» با ۳۵ درصد و پایین‌تر از قسمت اول با ۸۸ و قسمت دوم با ۷۳ درصد جای گرفته است. برای «رستاخیزها» فروش سه روزه ۲۰ میلیون دلاری پیش‌بینی شده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید