news-background
news-background

کیانو ریوز علت کناره‌گیری از دنباله Speed 2 را فاش کرد؛ «فیلم Matrix Resurrections نحوه زنده ماندن نئو را توضیح می‌دهد»

«کیانو ریوز» از علت رد پیشنهاد بازی در دنباله «سرعت» (Speed) گفته است. این بازیگر ۵۷ ساله در قسمت اول این فیلم اکشن در سال ۱۹۹۴ نقش مأمور پلیسی اهل لس‌آنجلس را بازی کرد که مانع انفجار یک بمب در یک اتوبوس می‌شد.

«ساندرا بولاک» همبازی ریوز سه سال بعد برای قسمت دوم این فیلم تحت عنوان «سرعت: کنترل سفر دریایی» (Speed 2: Cruise Control) با «جیسون پاتریک» بازگشت اما ریوز ترجیح داد در این دنباله نقش‌آفرینی نکند.

ریوز به‌تازگی در مصاحبه با «برنامه گراهام نورتون» (The Graham Norton Show) از علت کناره‌گیری از این دنباله گفته است: «در آن زمان به فیلمنامه واکنش نشان ندادم. واقعاً می‌خواستم با ساندرا بولاک همکاری کنم، بازی در نقش «جک تریون» را خیلی دوست داشتم، فیلم «سرعت» را خیلی دوست داشتم، اما یک کشتی اقیانوس‌پیما؟ مخالفتی با هنرمندانی که مشارکت می‌کردند نداشتم، اما در آن زمان احساس می‌کردم که درست نیست.»

«سرعت: کنترل سفر دریایی» برخلاف قسمت اول با استقبال مواجه نشد. این فیلم از «راتن تومیتوز» امتیاز ۴ درصد دریافت کرده و منتقدین از ناکارآمدی صحنه‌های اکشن برای ایجاد هیجان گفتند.

ریوز به‌زودی در دنباله «رستاخیزهای ماتریکس» (Matrix Resurrections) به کارگردانی «لانا واچوفسکی» ظاهر خواهد شد. او که در این فیلم مقابل «کری-آن ماس» نقش نئو را تکرار خواهد کرد می‌گوید: «امیدوارم که مردم لذت ببرند – خیلی هیجان‌انگیز است، و همکاری در ساختنش یک تجربه فوق‌العاده بود.»

ریوز در ادامه به این پرسش پاسخ می‌دهد که شخصیت نئو چگونه ممکن است به زندگی برگشته باشد: «من هم همین سؤال را داشتم – وقتی کارگردان نظرم را در مورد تولید فیلم «ماتریکس» دیگری پرسید. گفتم: «چه؟ به نظر شگفت‌انگیز می‌رسد اما من مرده‌ام.» گفت: «واقعاً [مرده‌ای؟]» جواب دادم: «تو به من بگو!»» ریوز سپس توضیح می‌دهد: «[لانا واچوفسکی] داستان زیبایی نوشت و من از بازی در این نقش لذت بردم. اینکه چگونه زنده مانده‌ام توضیح داده خواهد شد.»

«رستاخیزهای ماتریکس» ۲۲ دسامبر ۲۰۲۱ همزمان با اکران در سالن‌های سینما از اچ‌بی‌او مکس پخش خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید