زمان مطالعه: ۲ دقیقه
فلورنس پیو و رامی مالک به فیلم Oppenheimer کریستفر نولان ملحق شدند
«فلورنس پیو» ستاره «بیوه سیاه» (Black Widow) و «نیمه تابستان» (Midsommar)، «رامی مالک» ستاره «آقای ربات» (Mr. Robot) و «وقتی برای مردن نیست» (No Time to Die)، و «بنی سفدی» بازیگر «لیکوریس پیتزا» (Licorice Pizza) و کارگردان «جواهر تراشنخورده» (Uncut Gems) به فیلم تاریخی «اوپنهایمر» (Oppenheimer) «کریستفر نولان» ملحق شدند. پیش از آنها «کیلین مورفی»، «مت دیمون»، «امیلی بلانت» و «رابرت داونی جونیور» به این فیلم پیوسته بودند.
فیلم «اوپنهایمر» به نویسندگی و کارگردانی نولان که به صورت آیمکس فیلمبرداری خواهد شد، یک درام بیوگرافیکال در مورد «جی. رابرت اوپنهایمر» و در خلال سالهای جنگ جهانی دوم است و زندگی مردی را روایت خواهد کرد که او را یکی از پدران بمب اتم میدانند. این فیلم اقتباسی است از کتاب برنده پولیتز «پرومتئوس آمریکایی: موفقیت و تراژدی جی. رابرت اوپنهایمر» (American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer) نوشته «کای برد» و «مارتین جی. شروین» که چند هفته قبل از دنیا رفت.
نولان برای تولید فیلم جدیدش بودجه حدود ۱۰۰ میلیون دلاری و همین میزان را برای بازاریابی درخواست کرده است. علاوه بر این، او اختیار کامل هنری، ۲۰ درصد درآمد حاصل از بلیتفروشی و اکران نشدن فیلم دیگری سه هفته قبل و بعد از فیلم جدیدش را خواسته است. شرط دیگر نولان این است که فیلمش ۱۰۰ روز روی پرده بماند.
پیو بهتازگی در سریال «شاهینچشم» (Hawkeye) مارول و دیزنی دیده شده، مالک در «وقتی برای مردن نیست» مقابل «دنیل کریگ» نقش یک شخصیت شرور را بازی کرده و سفدی در «لیکوریس پیتزا» برای «پل توماس اندرسون» جلوی دوربین رفته است.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید