news-background
news-background

انتشار تصویر جدیدی از فیلم The Batman؛ دومین تریلر رسمی شنبه آینده

«مت ریوز» تصویر جدیدی از فیلم «بتمن» (The Batman) را در آستانه برگزاری رویداد دی‌سی فندوم رونمایی کرد. علاوه بر این تصویر تیزر کوتاهی نیز در صفحات فیلم در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. در تیزر کوتاه فیلم صدای «رابرت پتینسون» در نقش «بتمن» به گوش می‌رسد که می‌گوید : «این تنها یک نشانه سیگنال نیست؛ یک هشدار است.»

پتینسون به‌تازگی در مصاحبه با «ورایتی» وعده داده است که عوامل «بتمن» برای هواداران «چند سوپرایز کوچک» خواهند داشت. او می‌گوید: «من و زویی [کراویتس] کارهایی کرده‌ایم. کار جالب و کوچکی است. سوپرایزهای کوچک بسیاری وجود دارد.» پتینسون که در «بتمن» نقش «بروس وین» را بازی کرده می‌گوید بخش‌هایی از فیلم ریوز را دیده است: «بخش‌هایی از فیلم را دیده‌ام و به نظرم خیلی جذاب است.»

ریوز پیش‌تر فاش کرده بود که فیلم یک داستان کارآگاهی روایت می‌کند و بسیاری از شخصیت‌های گاتهام از جمله «زن گربه‌ای» با بازی «زوئی گراویتس»، «پنگوئن» با بازی «کالین فرل»، «ریدلر» با بازی «پل دینو»، «آلفرد پنی‌وورث» با بازی «اندی سرکیس» و «کارماین فالکن» جنایت‌کار با بازی «جان تورتورو» در آن حاضرند. نقش «کمیسر جیمز گوردن» نیز به «جفری رایت» سپرده شده است.

ریوز چند هفته قبل همزمان با «روز بت‌من» تصویری از خود در حال تدوین فیلم منتشر کرد و نوشت: «لحظه‌ای از اتاق تدوین بیرون آمدم تا بگویم «روز بت‌من» مبارک! مشتاقم که هرچه زودتر جزئیات بیشتری از فیلم را تا چهار هفته آینده در رویداد «دی‌سی فندوم» به اشتراک بگذارم.»

«بت‌من» ۴ مارس ۲۰۲۲ (۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۰) در سالن‌های سینما اکران خواهد شد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید