news-background
news-background

فتوکال فیلم Last Night In Soho با حضور «آنیا تیلور-جوی» و «مت اسمیت»

«مت اسمیت» و «آنیا تیلور-جوی» ستارگان «آخرین شب در سوهو» (Last Night In Soho) به کارگردانی «ادگار رایت» در هفتاد و هشتمین دوره جشنواره ونیز پیش از اکران فیلم مقابل دوربین عکاسان رفتند.

این فیلم روایت‌گر داستانی در شهر لندن است جایی که شخصیت «الوییز» با بازی «توماسین مکنزی» ارتباط مرموزی با «سندی» با بازی «آنیا تیلور جوی» در دهه ۱۹۶۰ برقرار می‌کند. الوییز جوان که به طراحی مد علاقه‌مند است، به شکل مرموزی وارد آن دهه شده و با خواننده محبوبش ملاقات می‌کند. اما لندن آن دوره جایی نیست که تصور می‌کند و سفر او در زمان پیامدهای ناگواری برایش دارد.

تیلور-جوی سال گذشته در مورد «دیشب در سوهو» گفت: «نباید چیز زیادی در مورد فیلم بگویم، اما وقتی بعضی از بخش‌های فیلم را در ضبط ای‌دی‌آر دیدم برایم آزاردهنده بود. به‌شدت تنگناهراسانه است. رنگ‌ها بسیار شدیدند. یک تجربه‌ی وهم‌آلود است. فکر می‌کنم مردم دوست داشته باشند. قطعاً برای بیننده ملال‌آور نخواهد بود.» او در مورد همکاری با رایت اضافه کرده بود: «این مرد عاشق سینماست. عاشق تمامی فرم‌های هنر است. گفتگو با او در مورد موسیقی بسیار لذت‌بخش است. همه را می‌شناسد. نمی‌دانم چطور این همه نام در ذهن او جای گرفته‌اند.»

«جورج میلر» کارگردان «مکس دیوانه» (Mad Max) هفته گذشته در مصاحبه با «امپایر» و «ادگار رایت» تأیید کرد که پس از دیدن بازی تیلور-جوی در «آخرین شب در سوهو» او را برای «فیوریوسا» انتخاب کرده است. میلر به رایت می‌گوید: «آنیا را می‌شناختم اما هیچ‌وقت پیش از «سوهو» او را در فیلمی ندیده بودم. به یاد می‌آورم که فکر کردم: «خدای من، چقدر فریبنده است.» به تو گفته بودم که به دنبال بازیگری برای «فیوریوسا» هستم اما این حرف از دهانم خارج نشده بود که گفتی: «بیش از این جستجو نکن، او عالی است، بازیگر بزرگی خواهد شد. همکاری با او فوق‌العاده است.» به‌شدت تأکید کردی.»

«آخرین شب در سوهو» ۲۲ اکتبر ۲۰۲۱ در سالن‌های سینما به نمایش عمومی درمی‌آید.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید