news-background
news-background

تغییر نام «کالج هنرهای زیبا» دانشگاه هاوارد به احترام «چادویک بوزمن»

دانشگاه هاوارد نام «کالج هنرهای زیبا» خودش را به احترام «چادویک بوزمن» که پیش از تبدیل شدن به یک بازیگر طراز اول هالیوود در این کالج تحصیل کرد، تغییر خواهد داد.

بوزمن پس از خروج از این کالج در نقش شخصیت‌هایی چون «پلنگ سیاه» (Black Panther)، «جکی رابینسون» و «ترگود مارشال» را بازی کرد. بوزمن که در سال ۲۰۱۸ برای دانش‌آموختگان هاوارد سخنرانی کرده بود، تابستان گذشته پس از چهار سال مبارزه با سرطان در سن ۴۳ سالگی درگذشت.

خانواده بوزمن چهارشنبه این هفته پس از انتشار این گزارش از «واشینگتن پست»، از «وین ای. آی. فردریک» ریاست دانشگاه قدردانی کردند. در بیانیه خانواده بوزمن آمده است: «دوران حضور او در دانشگاه هاوارد هم به مردی که بود و هم هنرمندی که شد، پایبندی‌اش به حقیقت، امانت، و تغییر دنیا به واسطه قدرت داستان‌سرایی، یاری رساند. تردیدی نداریم که با مدیریت استاد و مربی سابقش «فلیسیا راشد» غیرقابل‌مهار، «کالج هنرهای زیبای چادویک ای. بوزمن» برای نسل‌ها الهام‌بخش دانشجویان هنر خواهد بود.»

«سیمون لدوارد-بوزمن» همسر بوزمن نیز از این تغییر نام حمایت کرده است. علاوه بر تغییر نام کالج، «باب ایگر» مدیر کمپانی والت دیزنی، برای احداث ساختمان جدید کالج کمک مالی خواهد کرد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۷ خرداد ۱۴۰۰ ۰۲:۰۷

Rip, Miss u king

نمایش اسپویل
۶ خرداد ۱۴۰۰ ۱۴:۰۱

دقیقا بخواطر کدوم کارنامه درخشان این نامگذاری کردن یا فقط بخواطر رنگ پوستش اگر بخواطر رنگ پوستش باشه که دنزل واشنگتن میزاشتن عاقلانه تر بود

نمایش اسپویل
۶ خرداد ۱۴۰۰ ۰۲:۵۱

حالا بازیگر خوبی بود درسته امیدوارممم که تو آرامش باشه اما این حرکات دیگه خیلی چیپه، دهها بازیگر بزرگتر از چادویک بوزمن هم بودن پس بیان اسم همه دانشگاههای آمریکا ‌‌رو به اسمشون تغییر بدن؟ جمع کنید جان ما این بسات عوام فریبانه رو.

نمایش اسپویل
۶ خرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۲۴

اینا هم از رو مسولای ما کپی برداری کردن فقط وقتی یکی میمیره الکی اسمِ یه خیابون رو سریع میزنن به نامش. البته تو فیلمایی که ازش دیدم، بوزمن همچین بازیگر مالی هم نبود. در مورد فیلم بلک پانتر، کلا هیچی نگم بهتره.

نمایش اسپویل