زمان مطالعه: ۲ دقیقه
وضعیت قرمز تهران و تعطیلی دوباره سینماها
طبق آخرین گزارشات، صبح امروز دوشنبه ۱۶ فروردین با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت کرونا در شهر تهران از نارنجی به قرمز تغییر کرد و با توجه به قوانین تمامی مشاغل، دگربار سینماهای تهران تعطیل شدند. اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.
با وجود اینکه در طبقه بندی جدید، سینماها از مشاغل گروه سه به مشاغل گروه دو تغییر کرده بودند تا بتوانند در وضعیت نارنجی هم فعالیت کند اما حال با قرمز شدن وضعیت تهران گمانه زنیها در باب تعطیلی دوباره سینماها عنوان شده است.
در این میان اما مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، سامانه فروش بلیت آنلاین سینماها (سمفا) فروش بلیت را متوقف کرده است اما تا این لحظه همچنان سمفا در حال فروش بلیت سینما است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این باره اعلام کرده: با توجه به اینکه امروز اعلام شده که وضعیت تهران قرمز شده است، طبیعتا هر دستورالعملی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود، همه فعالیتها از جمله امور فرهنگی و هنری را هم در بر میگیرد که البته هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است و منتظر ابلاغیهی جدید هستیم.
حال باید دید، آخرین تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا در باب سینماهای شهرهای قرمز چیست.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید