news-background
news-background

استعفای «پی‌یرس مورگان» مجری بریتانیایی پس از ابراز تردید در مورد تمایل «مگان مارکل» به خودکشی

 

به دنبال آغاز تحقیقات پیرامون اظهار نظر مورگان در مورد «مگان مارکل»، مجری «صبح به‌خیر بریتانیا» استعفا داد.

 

«پی‌یرس مورگان» پس از شش سال از اجرای برنامه‌ی تلویزیونی «صبح به‌خیر بریتانیا» (Good Morning Britain) کناره‌گیری کرد. این تصمیم پس از آغاز تحقیقات پیرامون اظهار نظر آقای مورگان در مورد «مگان مارکل» و مصاحبه‌ی افشاگرانه‌ی او با «اپرا وینفری» صورت می‌گیرد. این مجری گفته بود که «یک کلمه» از حرف‌های مارکل، ستاره‌ی سابق سریال «سوتس» (Suits) را درباره‌ی فکر کردن به خودکشی در زمان حضورش در خانواده‌ی سلطنتی بریتانیا باور نمی‌کند.

مورگان دوشنبه این هفته به بینندگان برنامه‌اش گفته بود: «معذرت می‌خواهم، اما حتی یک کلمه از حرف‌هایش را باور نمی‌کنم...» او سپس در شبکه‌های اجتماعی مارکل را «شاهزاده پینوکیو» خواند.

«آفکام» سازمان تنظیم‌ مقررات رسانه‌ای بریتانیا اعلام کرده است که در مورد اظهارات مورگان ۴۱ هزار شکایت دریافت کرده است و برنامه‌ی او را به یکی از پرشکایت‌ترین‌های تاریخ تلویزیون بریتانیا مبدل ساخته. این برنام تنها رفتار نژادپرستانه‌ی «شیلپا شتی» در برنامه‌ی «برادر بزرگ» (Big Brother) در سال ۲۰۰۷ را با ۴۴۵۰۰ شکایت بالاتر از خود می‌بیند.

«سوزانا رید» همکار سابق مورگان اظهارات این مجری را «واکنشی رقت‌انگیز» خوانده است. سخنگوی شبکه‌ی ITV نیز با انتشار بیانیه‌ای در مورد کناره‌گیری مورگان می‌گوید: «به دنبال بحث‌هایی که با شبکه انجام گرفت، پی‌یرس مورگان به این نتیجه رسید که زمان جدایی از «صبح به‌خیر بریتانیا» فرارسیده. شبکه‌ی ITV این تصمیم را پذیرفته و چیزی برای اضافه کردن ندارد.»

سه‌شنبه این هفته مورگان در حین پخش زنده برنامه استودیو را ترک کرد و مجالی برای انتقادات همکارش «الکس برسفورد» باقی نگذاشت. او ۱۰ دقیقه بعد بازگشت و سپس از رفتارش در توییتر دفاع کرد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ۱۷:۳۰

دوستانی که موافق این موضوع هستید در جریان باشید که مساله اصلا مربوط به مگان مارکل و پی یرس مرگان نیست. مساله ازادی بیان و حقوق بشره. رد کردن ادعای یک شخص hate speech نیست اونم ادعایی که مدرک و سند نداره . امریکا که دیگه امیدی بهش نیست باور نکردنیه که این موضوع در بریتانیا هم شکل بگیره یعنی یک مجری با 6 سال سابقه فعالیت در یک برنامه و محبوبیت زیادش بگه من ادعای یک شخصی رو باور ندارم و بعد اخراج مصلحتی بشه. دقیقا چه منطق و استدلال اخلاقی پشت این تصمیم گیری وجود داره؟ در طول تاریخ هر جناح و حکومتی که شهروندان رو به خاطر اظهار نظر و بیان عقیده به هر نحوی توبیخ کردن از منفورترین ها بودن . الان تفاوت این رسانه با رسانه ی داخلی خودمون که مجری رو به خاطر گفتن کلمه ی ((رقص)) اخراج کردن چیه؟

نمایش اسپویل
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۲۵

تو دنیایی زندگی میکنیم که مردم واسه گفتن نظراتشون کنار گذاشته میشن کلا هر اتفاقی میافته فقط باید از مردم حمایت کنی

نمایش اسپویل
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ۱۶:۰۳

تازه دارن میشن شبیه ایران کم کم. البته وضع اقتصادیشون هیچ وقت به بدی ما نمیشه

نمایش اسپویل