news-background
news-background

سوپر بول ۲۰۲۱: تریلر جدید فیلم F9 منتشر شد

تریلر جدید فیلم «سریع و خشمگین ۹» (F9) در جریان برگزاری سوپر بول ۲۰۲۱ رونمایی شد. یونیورسال پس از به تأخیر انداختن اکران این فیلم از بهار سال ۲۰۲۰ به بهار سال ۲۰۲۱، حالا تریلری برای این دنباله منتشر کرده تا کمی از عطش هواداران چندگانه و «دامینیک تورتو» با بازی «وین دیزل» بکاهد. «میشل رودریگز» سال گذشته در یک مصاحبه‌ی رادیویی فاش کرد که داستان این قسمت از چندگانه به فضا خواهد رفت.

دیزل اخیراً اعتراف کرد که ممکن است با قسمت دهم سرانجام به چندگانه‌ی «سریع و خشن» خاتمه دهد. او در مصاحبه با «اینترتینمنت ویکلی» گفت که سال‌ها قبل با «پل واکر» فقید در این خصوص مشورت کرده است.

دیزل توضیح می‌دهد: «این همیشه چیزی بوده که در موردش بحث کرده‌ایم. حتی در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ مسئله‌ای بود که پل [واکر] و من در موردش حرف می‌زدیم و می‌گفتیم که با قسمت دهم تمامش می‌کنیم. این کار همیشه درست به نظر می‌آمده.» او اضافه می‌کند: «راه بسیار بسیار شگفت‌انگیزی را پشت سر گذاشته‌ایم و همیشه فکر می‌کردیم که با دهمین قسمت به پایان می‌رسد، قسمت نهایی، داستان ما به این سمت پیش می‌رود.»

در قسمت نهم «جان سینا» نقش شخصیت شرور «جیکوب» را بازی می‌کند. این فوق‌ستاره مسابقات WWE نیز می‌گوید امیدار است که مردم از قسمت نهم لذت ببرند: «همه می‌دانند که وقتی بحث اکشن مطرح باشد چندگانه‌ی «سریع» کارش را درست انجام می‌دهد. چیزی که من در مورد قسمت نهم دوست دارم این است که مردم خواهند دید چگونه میراث چندگانه به هم پیوند زده می‌شود.» او ادامه می‌دهد: «اگر از هواداران چندگانه باشید به پرسش‌های شما پاسخ داده خواهد شد، پرسش‌های تازه‌ای برای شما به وجود می‌آید، گام دیگری است در جهت پیشرفت روایت.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید