news-background
news-background

«اف‌کی‌ای توییگز» از تحمل رفتار نژادپرستانه و «عمیقاً وحشتناک» در حین رابطه با «رابرت پتینسون» گفت

«اف‌کی‌ای توییگز» خواننده و بازیگر آمریکایی که پیش‌تر دوست پسر سابقش «شایا لابوف» را به آزار جنسی و جسمی متهم کرده بود، حالا از رفتار «عمیقاً وحشتناک» در حین رابطه با ستاره‌ی «گرگ‌ومیش» (Twilight) و به زودی «بتمن» (The Batman) گفته است. این بازیگر ۳۳ ساله در سال ۲۰۱۴ با «رابرت پتینسون» رابطه داشت و در سال ۲۰۱۷ از او جدا شد. اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.

توییگز با نام واقعی «تالیا بارنت» در مصاحبه‌ی جدیدی با «لوییس ترو» ادعا کرده است: «عمیقاً وحشتناک بود و من فکر می‌کنم در زمانی اتفاق افتاد که نمی‌توانستم در موردش حرف بزنم.»

توییگز اضافه می‌کند: «احساس می‌کنم که اگر امروز این بدرفتاری‌ها را تجربه می‌کردم می‌توانستم به زبانش آورم و کاری کنم. اما نمی‌دانم به سنی که داشتم یا وضعیت اجتماع یا اینکه سیاه‌پوست و از خانواده‌ای کم درآمد چلتنهام بودم، و اینکه باید دو برابر سخت‌تر کار می‌کردم تا جایگاهم را به دست آورم ارتباطی داشت یا نه.»

توییگز می‌گوید ترول‌های فضای مجازی تصویر او را در کنار میمون‌ها قرار می‌دادند: «اگر لباس قرمز می‌پوشیدم تصویر میمونی با لباس قرمز را کنارش می‌گذاشتند یا اگر سوار دوچرخه می‌شدم میمونی در حال دوچرخه‌سواری را پیدا می‌کردند.»

این بازیگر و خواننده دسامبر گذشته از لابوف شکایت و ادعا کرد که در زمان رابطه با او حتی اجازه نگاه کردن به مردان دیگر را نداشته است. لابوف ۱۰ دسامبر به این اتهامات واکنش نشان داد و گفت بسیاری از آن‌ها «حقیقت ندارند» اما اعتراف کرد که نمی‌خواهد از رفتارهایش دفاع کند. پس از مطرح شدن این اتهامات نت‌فلیکس نام لابوف را از کمپین تبلیغاتی فیلم مدعی اسکار «تکه‌های یک زن» (Pieces of a Woman) حذف کرد و گزارش شد که «الیویا وایلد» لابوف را به دلیل رفتار‌های زننده‌ی او پیش از فیلمبرداری «نگران نباش عزیزم» (Don't Worry Darling) اخراج کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۸ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۲۶

حالا این وسط «رابرت پتینسون» چکاره اس؟

نمایش اسپویل
۱۰ بهمن ۱۳۹۹ ۰۰:۰۱

این دختره جوری ادعا میکنه دوتا دوست پسرش ازارش میدادن انگار دختر 12 ساله بوده باباش فروختش به یه پیر مرد پولدار خوب خودت وارد رابطه شدی میومدی بیرون بیچاره ندار نبودی که 3 سال موندی با طرف بعد الان داری مشکلات زندگی مشترکتو جار میزنی

نمایش اسپویل
۱۰ بهمن ۱۳۹۹ ۲۳:۱۹

اولا که نگفته پتینسون کاری کرده، اگه مطلب رو میخوندی متوجه میشدی، فقط در مورد شیا لبوف قبلا صحبت کرده بود که اونم بعیده دروغ بوده باشه، لبوف تو هالیوود معروفه به این قضایا؛ دوما خارج شدن از یک رابطه به اصطلاح abusive همیشه به این راحتی نیست (اینطوری بود هیچ رابطه بدی تو دنیا وجود نداشت، هیچ کس قربانی خشونت خانگی نمیشد، و...)، بیشتر اوقات هم هیچ ربطی هم به مسائل مادی نداره.

نمایش اسپویل
۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۱۱

یجوری تیتر زدین من فکر کردم پتینسون بدبخت کاری کرده! -_-

نمایش اسپویل
۸ بهمن ۱۳۹۹ ۱۷:۰۴

نقطه مشترک این مدل خبرا اینه که تو زمانی بودن که نمتونستن در موردش حرف بزنن اخه چقدر تظاهر و مظلوم نمایی

نمایش اسپویل
۲۷ تیر ۱۴۰۰ ۱۱:۲۱

خیلی باهات موافقم به خصوص اون قسمت که درباره ایران نوشتی

نمایش اسپویل
۹ بهمن ۱۳۹۹ ۱۱:۱۶

این نقطه مشترک اکثر قربانی‌هاست، افرادی که به هر شکلی تحت ظلم و فشارن در زمان رخ دادن اون واقعه (هرچی که باشه)، تمام انرژیشون رو صرف ادامه دادن میکنن و فرصتی برای مقابله یا حتی کمک خواستن ندارن. خیلی کمن افرادی که اونقدر قوی باشن که بلافاصله واکنش نشون بدن. نمونه کوچکش قربانیان خشونت خانگی و/یا تجاوز، نمونه بزرگترش مردم ایران و کره شمالی. وقتی تمام انرژیت رو صرف زنده موندن بکنی، فرصتی برای مقابله نمیمونه.

نمایش اسپویل