news-background
news-background

معترضین هنگ کنگ فیلم Ip Man 4 را تحریم کردند

قسمت پایانی چندگانه‌ی «ییپ من» که «ییپ من ۴: بخش پایانی» (Ip Man 4: The Finale) نام گرفته ممکن است در کشور چین و تایوان رکوردشکنی کند، اما در بازار هنگ کنگ با مشکلاتی روبرو خواهد شد و معترضین به خاطر ستارگان و تهیه‌کنندگانی که از دولت چین حمایت به عمل آورده‌اند فیلم را تحریم کرده‌اند.

به گزارش «هالیوود ریپورتر»، تحریم «ییپ من ۴» توسط کاربران یک جامعه‌ی مجازی شبیه به ردیت موسوم به LIHKG سازماندهی شده که از ژوئن گذشته یکی از حامیان جنبش‌های هنگ‌ کنگ بوده است. معترضین با ارسال اسپویلرهای فیلم در شبکه‌های اجتماعی و جاهای دیگر دیگران را به ندیدن فیلم تشویق می‌کنند.

«دانی ین» و «دنی چان» به همراه «ریموند وونگ» تهیه‌کننده که با سیاست‌های دولت چین پیوند خورده‌اند، علت اصلی تحریم فیلم‌اند. وونگ مشخصاً یکی از افرادی است که آشکارا از دولت چین حمایت می‌کند در حالی که ین در سال ۲۰۱۷ در مراسم بیستمین سالگرد الحاق هنگ کنگ به چین در کنار رهبر چین دیده شد. او اوایل سال جاری میلادی نیز با انتشار بیانیه‌ای از لزوم «پشتیبانی از میهن» گفت. چان هم از پلیس هنگ کنگ حمایت کرده و در شبکه‌های اجتماعی نوشته است که پلیس نباید با معترضین با ملایمت برخورد کند.

«ییپ من» در مورد زندگی «ییپ من» یا «ایپ من» است، یک رزمی کار برجسته که استاد فرم و سبک «وینگ چون» بود. او استاد رزمی کاران بسیاری از جمله «بروس لی» بود که یک بار دیگر در فیلم توسط «دنی چان» ستاره‌ی «ییپ من ۳» به تصویر کشیده می‌شود. چان در سریال «افسانه‌ی بروس لی» هم نقش لی را ایفا کرده است. داستان «ییپ من ۴» در آمریکا روی می‌دهد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۶ دی ۱۳۹۸ ۲۲:۰۹

سلام دوست عزیز ، بله از ماجراهای چین خبر دارم . حرف شما هم درست هست ولی شخصا همه چیز رو با هم قاتی نمی کنم . تو چین هم کسی مجبور نیست تو فیلمی بازی بکنه یا نکنه . نظر من کاملا شخصی بود . همین

نمایش اسپویل
۶ دی ۱۳۹۸ ۰۱:۲۴

دونی یین هنرپیشه ای بسیار فروتن و با شخصیت است . اگر نظری داده ، درباره وحدت یک سرزمین متحد باستانی بوده . اگر درباره تاریخچه چین بدانید ، هنگ کنگ توسط بریتانیا در اوایل قرن نوزدهم اگر اشتباه نکنم ، به یک بندر تجاری مهم تبدیل شد . برخی نواحی مهم چین را هم قبلا تصرف نظامی کرده بودند . از نظر تاریخی هنگ کنگ بخشی از سرزمین اصلی چین محسوب میشود و اگر افرادی چنین حسی نسبت به کشورشون دارند نباید طرد بشن . چین بدون هنگ کنگ کاملا متفاوت خواهد بود همانطور که در مقاله ای جالب عنوان شده بود اگر ایالت کالیفرنیا از ایالات متحده جدا شود این کشور دیگر کشور سابق نخواهد بود .

نمایش اسپویل
۶ دی ۱۳۹۸ ۱۲:۱۱

دوست عزیز مردم هنگ کنگ یه چیزی میدونن که ریختن تو خیابون ها. اتحاد و تاریخچه چه ارزشی داره وقتی آزادی وجود نداشته باشه؟ مردم هنگ کنگ دارن برای آزادیشون میجنگن چون میدونن اگه چین کنترل کامل رو به دستش بگیره قرار چه بلایی سرشون بیاد. حتما از سرکوب مسلمانان اویغور شنیدی کمپ هایی با اسم کمپ های re-education ساختن که توش شستشوی مغزی انجام میدن حتی در مواردی گفته شده که برداشت ارگان های داخلی انسان هم تو این کمپ ها وجود داره صاحب قدرتان چینی با زنان این زندانی ها همبستر میشن و دخترانشون رو مجبور میکنن که با چینی ها ازدواج کنن ولی اکثر کشور ها به خصوص کشور های مسلمان صداشون در نمیاد. این دانی ین هر چقدر هم فروتن و با شخصیت باشه مطمئن باش قلاده ش دست دولت چینه

نمایش اسپویل