news-background
news-background

«جیمز دین» ۶۵ سال پس از مرگش به کمک تکنولوژی در چهارمین فیلمش بازی می‌کند

نسخه‌ی رایانه‌ای «جیمز دین»‌ در اکشن «در جستجوی جک» در مورد جنگ ویتنام نقش اصلی را بازی می‌کند.

بیش از شش دهه پس از مرگ «جیمز دین»، این بازیگر هالیوودی با کمک جلوه‌های ویژه‌ی رایانه‌ای در فیلم جنگی «در جستجوی جک» (Finding Jack) ظاهر می‌شود. دین یکی از نقش‌های اصلی را ایفا خواهد کرد. «مجیک سیتی فیلمز» کمپانی فیلمسازی واقع در لس آنجلس این پروژه را تولید می‌کند و امتیاز آن را از نمایندگان دین خریداری کرده است. «آنتن ارنست» و «تاتی گولیخ» بر «در جستجوی جک» نظارت می‌کنند.

«در جستجوی جک» بر اساس رمانی به همین نام نوشته‌ی «گرت کروکر» ساخته شده و در سال‌های وقو جنگ ویتنام می‌گذرد. انتخاب بازیگران فیلم در حال انجام است نقش اول فیلم انتخاب شود. «مجیک سیتی» اعلام کرده است که با کمپانی کانادایی «ایمجن انجین» و «ام‌اوآی» آفریقای جنوبی که در زمینه‌ی جلوه‌های ویژه فعالیت دارند همکاری می‌کند تا «جیمز دین» را بازآفرینی کند.

ارنست در مصاحبه با هالیوود ریپورتر می‌گوید: «ما در مورد تمامی جوانب نقش «روگان» که شخصیتی پیچیده است تحقیق کردیم، و پس از ماه‌ها پژوهش، در مورد «جیمز دین» تصمیم گرفتیم. افتخار می‌کنیم که خانواده‌ی او از فیلم حمایت کرده‌اند و بر آن به دقت نظارت می‌کنند تا مطمئن شوند میراث او به عنوان یکی از درخشان‌ترین ستارگان سینما دست نخورده باقی بماند. خانواده‌ی او این پروژه را چهارمین فیلم بلند او می‌دانند، فیلمی که او هرگز موفق نشد در آن بازی کند. ما هواداران او را ناامید نخواهیم کرد.»

دین پیش از مرگش در سه فیلم «شرق بهشت» (East of Eden)، «شورش بی‌دلیل» (Rebel Without a Cause) و «غول» (Giant) نقش‌آفرینی کرد و برای آن‌ها نامزد بفتا و اسکار شد. او در سپتامبر سال ۱۹۵۵ در سن ۲۴ سالگی در یک سانحه‌ی رانندگی جان خود را از دست داد.

پیش‌تولید «در جستجوی جک» از ابتدای نوامبر آغاز می‌شود تا فیلم پاییز سال ۲۰۲۰ آماده‌ی نمایش شود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۶ آبان ۱۳۹۸ ۱۸:۱۳

يا مصيبتا يعني چي ... شايد بشه چهره رو در آورد ولي مگر ميشه نوع خلاقيت بازي يه نفر رو ساخت ...

نمایش اسپویل