news-background
news-background

«جیمز گان» فهرست کامل بازیگران The Suicide Squad را منتشر کرد؛ نارضایتی هواداران از غیبت «جارد لتو»

«جیمز گان» نویسنده و کارگردان ریبوت «جوخه‌ی انتحار» (The Suicide Squad) فهرست کامل بازیگران فیلم را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. مهمترین برداشتی که از این فهرست می‌شود این است که بازگشت «مارگو رابی» در نقش «هارلی کوئین» سرانجام به تأیید رسید. فهرست گان در ضمن تأیید می‌کند که «جوئل کینمان» در نقش مأمور «ریک فلگ»، «جی کورتنی» در نقش «کاپیتان بومرنگ» و «وایولا دیویس» در نقش «آماندا والر» باز خواهند گشت.

بازیگران جدید پرشماری به این چندگانه اضافه شده‌اند که حضورشان در چند ماه گذشته گزارش شده بود. «ادریس البا» در فیلم نقش شخصیت نامعلومی را ایفا خواهد کرد و «مایکل روکر» ستاره‌ی فیلم «محافظین کهکشان» بر اساس آخرین شنیده‌ها در نقش «کینگ شارک». دیگر بازیگران فیلم شامل «نیتان فیلیون»، «جان سینا»، «پیتر کاپالدی»، «تایکا وایتیتی»، «پیت دیویدسن»، «دیوید دستمالچیان»، و بازیگر تازه‌وارد «دنیلا ملکور» می‌شوند. فهرست کامل را به همراه لوگوی رسمی فیلم در تصویر روبرو مشاهده می‌کنید.

بازیگرانی که در فیلم «جوخه‌ی انتحار» سال ۲۰۱۷ به کارگردانی «دیوید آیر» حضور داشتند اما در این فیلم نقشی ندارد نیز شامل «ویل اسمیت» در نقش «ددشات»، «جارد لتو» در نقش «جوکر»، «کارا دلوین»، «کارن فوکوهارا» می‌شوند. «دیو باتیستا» ستاره‌ی «محافظین کهکشان» نیز که پس از اخراج از دیزنی به شدت از او حمایت کرده بود و انتظار می‌رفت در فیلم نقشی بازی کند، یکی از غایبان این فهرست است.

با وجود بازگشت بعضی از شخصیت‌ها و بازیگران، «پیتر سفران» تهیه‌کننده‌ی فیلم تأکید می‌کند که «جوخه‌ی انتحار» گان یک «ریبوت کامل» است و یک دنباله نیست. او می‌گوید: «انتظارات هواداران با فیلمنامه‌ی «جیمز گان» برآورده می‌شود و من فکر می‌کنم همین گویای بسیاری مسائل باشد و وعده‌ی چیزهای بسیاری بدهد.»

گان پیش از این اعلام کرده بود که استودیوی برادران وارنر به فاصله‌ی دو روز پس از اخراج او از دیزنی و چندگانه‌ی «محافظین کهکشان» تماس گرفته و پیشنهاد بررسی تولید فیلم «جوخه‌ی انتحار» را ارائه داده‌اند. دیزنی سپس او را برای کارگردانی «محافظین کهکشان ۳» بازگرداند.

تولید فیلمی اختصاصی برای شخصیت «جوکر» با بازی «واکین فینیکس» که هیچ ارتباطی با لتو و «پرندگان شکاری» نداشت و انتقاد علنی «جیمز گان» از رفتارهای ناشایست لتو در شبکه‌های اجتماعی بسیاری را متقاعد ساخته بود که «جوکر» لتو در ریبوت فیلم حضور نخواهد داشت. با این حال، گروهی از هواداران که امیدوار بودند این بازیگر در این فیلم هم نقش شرور قبلی خود را تکرار کند، در شبکه‌های اجتماعی به غیبت او معترض شدند.

«جوخه‌ی انتحار» در تاریخ ۶ آگوست سال ۲۰۲۱ (۱۵ مردادماه ۱۳۹۹) اکران می‌شود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۳ شهریور ۱۳۹۸ ۱۸:۴۹

اصلا جوکر جذابی ارائه نکرد که نبودنش ناراحتم کنه :)

نمایش اسپویل