news-background
news-background

ستاره سریال Lost به فیلم «جنگ ستارگان» ملحق شد

با اضافه شدن یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های سریال «گمشده» (Lost) به قسمت نهم «جنگ ستارگان»، «جی.‌جی ایبرامز» بار دیگر با یکی از بازیگران سریال‌های قبلی خود همکاری می‌کند.

به نوشته هالیوود ریپورتر، «دامنیک موناگان» ستاره سریال «گمشده» و «ارباب حلقه‌ها» به قسمت بعدی چندگانه «جنگ ستارگان» پیوسته، اما هنوز نقش او در فیلم نامشخص است. موناگان در ۷۴ قسمت از سریال «گمشده» در نقش «چارلی پیس» به ایفای نقش پرداخت.

موناگان در خصوص بازی در «جنگ ستارگان» می‌گوید، «سیارات دور دست [در فیلم جنگ ستارگان] به اندازه سیاره زمین زندگی مرا تحت تأثیر قرار داده‌اند، بنابراین بسیار خوشحالم که در این فیلم مشارکت می‌کنم.»

در هفته‌های گذشته اعلام شده بود که «کری راسل» ستاره سریال «آمریکایی‌ها» هم به جمع بازیگران قسمت نهم اضافه شده است. راسل نیز در سریال «فلیسیتی» با ایبرامز و «مت ریوز» یکی دیگر از نویسندگان سریال همکاری کرده است.

«نایومی اکی» و «ریچارد ای. گرانت» دیگر بازیگرانی هستند که اولین حضورشان در «جنگ ستارگان» به تأیید رسیده است. «دیزی ریدلی»، «آدام درایور»، «جان بویگا»، «اسکار آیزک»، «لوپیتا نیانگو»، «کلی ماری ترن»، «جوناس سوئوتامو»، «دامنال گلیسون» و «بیلی لورد» هر یک نقش‌های قبلی خود را تکرار می‌کنند.

«مارک همیل» نیز بار دیگر نقش «لوک اسکای‌واکر» را برعهده دارد و «بیلی دی ویلیامز» برای اولین بار پس از سه‌گانه اول «جنگ ستارگان» در نقش «لاندو کلاریسیان» ظاهر می‌شود. «آنتونی دنیلز» نیز در قسمت نهم بازخواهد گشت.

علی‌رغم مرگ «کری فیشر» در سال گذشته، شخصیت «لیا اورگانا» هم بار دیگر در فیلم بعدی نقشی خواهد داشت. این فیلم برای این کاراکتر از تصاویری استفاده خواهد کرد که در زمان فیلمبرداری «نیرو برمی‌خیزد» ضبط شده بودند و تاکنون عرضه نشده‌اند. ایبرامز در مورد این شخصیت چندی پیش اظهار داشته بود که «ما هرگز بازیگر دیگری برای این نقش انتخاب نکرده و از گرافیک رایانه‌ای برای بازسازی آن استفاده نخواهیم کرد.»

«جنگ ستارگان: اپیزود نهم» در تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ در آمریکا اکران می‌شود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۳ شهریور ۱۳۹۷ ۲۱:۵۵

ایشون بیشتر از اینکه با سریال Lost به یاد بیاد با سه گانه ارباب حلقه ها توی خاطره ها ثبت شده. اینو به عنوان یک انتقاد از تیتر مطلب تلقی کنید.

نمایش اسپویل