news-background
news-background

گریم باورنکردنی «تام هاردی» در نقش آل کاپون در اولین تصویر رسمی از فیلم Fonzo

 «تام هاردی» که سابقه بازی در نقش برادران جنایت‌کار دوقلوی «کری» را در فیلم «افسانه» دارد، این بار در فیلم «فونزو» (Fonzo) در نقش «آل کاپون» به ایفای نقش پرداخته، فیلمی که چند سال آخر عمر خلاف‌کار معروف اهل نیویورک را روایت می‌کند.

«آلفونزو کاپون»‌ تاجر و قاچاق‌چی ساکن شیکاگو شاید بدنام‌ترین گانگستر و تبه‌کار آمریکایی باشد. وی در سن ۴۷ سالگی پس از به زندان رفتنش به جنون افتاد و خاطرات گذشته خود را در زمان حال زنده می‌یافت.

کاپون در سال ۱۹۴۷ در سن ۴۸ سالگی پس از گذراندن هشت سال در زندان به جرم فرار مالیاتی درگذشت. وی از یک بیماری روانی که در اثر سفلیس به وجود آمده بود رنج می‌برد و هفت سال آخر عمرش را در عمارت خود در فلوریدا گذراند.

«رابرت دنیرو» در سال ۱۹۸۷ در فیلم «تسخیرناپذیران» به کارگردانی «برایان دی پالما» در نقش کاپون بازی کرده بود.

«مت دیلن»، «لیندا کاردلینی» و «جک لودن» دیگر بازیگران این فیلم هستند. نویسندگی و کارگردانی «فونزو» به «جاش ترنک» ۳۴ ساله «چهار شگفت‌انگیز» سپرده شده و «پیتر دمینگ» فیلمبرداری اثر را برعهده دارد.

این فیلم قرار بود در سال ۲۰۱۸ اکران شود اما به علت بازی هاردی در نقش «ونوم» عرضه آن به سال ۲۰۱۹ موکول شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۲۳:۱۰

آخه این کجاش شبیه کاپونه است؟ باز آلفرد مولینایی، خاویر باردمی چیزی....چی بگم. دور دور تام هاردیه

نمایش اسپویل
۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۱۴:۲۰

من هنوز به این فکر میکنم که چطوری ستایش با یه عینک پیر شد

نمایش اسپویل