زمان مطالعه: ۲ دقیقه
سریال «لوسیفر» پس از سه فصل کنسل شد
سریال فانتزی «لوسیفر» (Lucifer) پس از سه فصل پایان یافت و شبکه فاکس اعلام کرد که فصل چهارم آن را به تولید نخواهد رساند. «لوسیفر» توسط استودیوی برادران وارنر ساخته شد و در سال 2016 فراتر از انتظارات ظاهر شد و از این رو فاکس طی تنها نه ماه، اپیزودهای بیشتری از فصل دوم را سفارش داد و قرارداد تولید فصل سوم آن را زودتر از موعد تمدید کرد. فصل گذشته، «لوسیفر» رقابت شانه به شانهای با سریال پرخرجتر و پرستارهتر شبکه یعنی «گاتهام» داشت و هر دو سریال ریتینگ میانگین 1.1 را در میان مخاطبین 18-49 ساله به ثبت رساندند.
«گاتهام» و «لوسیفر» که هر دو از کتابهای کامیک اقتباس شدهاند، امسال با کاهش بیننده مواجه شدند. در سریال «لوسیفر» که بر اساس کتاب مصوری نوشته «نیل گیمن»، «سم کیث» و «مایک درینگنبرگ» ساخته شده، «تام الیس»، «لورن جرمن»، «ریچل هریس»، «دی بی وودساید»، «لزلی ان برنت»، «ایمی گارسیا»، «تریشا هلفر»، «اسکارلت استوز» و «کوین الخاندرو» ایفای نقش کردهاند.
در فصل سوم سریال، همچون فصول گذشته، فرشته سقوط کرده «لوسیفر مورنینگاستار» یا «ارباب دوزخ» با ظاهر جذاب و دلفریبش به پلیس لوس آنجلس در به دام انداختن جنایتکاران یاری میرساند.
خبر کنسل شدن سریال برای اولین بار توسط الیس از طریق توئیتر اعلام شد. این در حالی است که فصل سوم با یک گره داستانی بزرگ به پایان رسید، مسئلهای که به گفته «جو هندرسون» شورانر سریال به شدت طرفداران را عصبی خواهد کرد. هندرسون بابت این اتفاق از هواداران عذرخواهی کرده و ادعا کرده که قسمت پایانی فصل سوم، بهترین فیلمنامهی به نگارش درآورده شده توسط اوست. وی ضمناً از هواداران خواسته با هشتگ SaveLucifer# اعتراض خود را به مسئولین شبکه فاکس نشان دهند و «سروصدا» به پا کنند تا شاید لوسیفر هم مثل سریال «بروکلین نه-نه» که روز گذشته از شبکه فاکس به NBC کوچ کرد، دوباره احیا شود.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
Maryamiii22
Maryamiii22
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۵:۱۶
حیف شد واقعا کاش یه شبکه دیگه ادامش بله ☹
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Godmode
Godmode
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۰۵
سر سران فاکس رو باید کند . روباه های تمام دنیا موجودات احمقی هستند و بیخود به موجودات باهوش و فریبکار معروف شده اند .
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
arab991
arab991
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۲۳:۱۷
جالبه مزخرفاتی مثل ارو و فلش و لجند و این جور سریال دوهزاری که حال آدمو بهم میزنن تمدید میشن ولی سریالایی که کلیشه چرت ابرقهرمانی ندارن تمدید نمیشن. حالا معلوم میشه چرا ترامپ رای آورده اونجا
arab991
arab991
۳ خرداد ۱۳۹۷ ۱۴:۴۰
جالبیش اینجاست که از همشونم تعداد بینندش بیشتره
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
farzad.a
farzad.a
Godmode
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۴۳
بحث بر سر مارکتینگ هستش انصافا فیلمهای مارول تو گیشه همیشه حرف اول رو میزنن لاقل تواین 17 سال
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
yasharb13
yasharb13
Godmode
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۲۵
بحث کپیه اتفاقا چرا که پروژه ی مارول وقتی شروع شد که دنیای دی سی خیلی برای کاراکترهای خودش بصورت جدا جدا زمان گذاشته بود و هرکدوم رو توی یک دنیا گذاشته بود فقط سریال اروو تا الان هر شخصیتی که واردش شده داستانش 3 بار به مرگ ختم شده جز الیور کویین که یک یا دو بار مرده.... منظور در نهایت همه ی اونا برگشتن چون دی سی نمیخواست از مارول عقب بیوفته( و همینطور مارول در دنیای سریال از دی سی عقب بود)* ... بهترین مثال الان از هرکسی بپرسی بهترین بتمن میگه نولان (منم باهاش موافقم البته) اما این جدا از دی سی بود و اقتباسی از دی سی بوده. حالا شما اونجرز رو ببین از سال 2008 هر تکه کلامی یا دیالوگی که گفته شده حساب شده بوده. پی نوشت*: من طرفدار و دنبال کننده ی داستان های دی سی و مارول هستم اما از نظر سینمایی مارول جلو هست و دی سی توی سریال جلو بود که خراب کرد
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Godmode
Godmode
farzad.a
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۲۳:۴۸
اولین شخصیت کامیک ماورل ( Namor ) سال 1939 و اولین شخصیت دی سی ( Doctor Occult ) سال 1935 عرضه شد . کپی کاری در کار نیست . بحث سر علاقه و جذابیت محتوا هستش ، کمپانی بر دیگری برتری ندارد .
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
farzad.a
farzad.a
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۹:۰۳
اسریالهایی مثل ارو - فلش لجندز.. صرفا برای توسعه شخصیتهای داستانهای مصور دی سی کمیک ساخته میشن دی سی هم می خواد مثل مارول خودی نشون بده البته فقط کپی کاری داره می کنه 100 سال دیگه هم به گرد پای مارول نمی رسه
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
۱
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Dark Soul
Dark Soul
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۲۳:۰۴
من بعد از یکی دو قسمت کنار گذاشتمش . به نظرم از نظر داستانی خوب بود بزرگترین مشکلش این بود که لوسیفر را در حد یه انسان میاره پایین اونم یک انسان مهربان و مودب . بابا این شیطانه ، سلطان جهنم ... تازه این نظر یک آتئ...
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Mohammad Saber
Mohammad Saber
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۲۱:۴۱
این سریال در حد خودش واقعا عالی بود،درست تو زمانی که هوادارا به چیزی که میخواستن رسیدن شبکه اومد کنسل کرد حیفه این سریال اینجوری تموم شه. امیدوارم این سریال نجات پیدا کنه.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ