news-background
news-background

«الک بالدوین»: طرد «وودی آلن» غم‌انگیز و غیرمنصفانه است

«وودی آلن» 82 ساله در روزهای گذشته از سوی بازیگرانی که در فیلم‌های پیشین او ایفای نقش کرده بودند به شدت به خاطر آزار جنسی فرزند‌خوانده‌اش مورد نکوهش و انتقاد قرار گرفته است. «ربکا هال» یکی از این بازیگران بود که جمعه گذشته با ارسال متنی در صفحه اینستاگرام خود از همکاری با آلن در فیلم «ویکی کریستینا بارسلونا» و امضای قرارداد برای بازی در فیلم جدید «یک روز بارانی در نیویورک» او اظهار پشیمانی و تأسف کرد.

اما «الک بالدوین» روز چهارشنبه از طریق صفحه توئیترش به دفاع از آلن پرداخت و به طرفدارانش یادآور شد که اتهامات فیلمساز کهنه کار هالیوودی هنوز به اثبات نرسیده است. بالدوین طرد شدن آلن از طرف بازیگران را غم‌انگیز و غیرمنصفانه می‌داند و می‌نویسد: «من سه بار با وودی آلن همکاری کرده‌ام و این یکی از امتیازات دوران بازیگری من است. در مورد پرونده آلن تحقیقات گسترده‌ای صورت گرفت و نتیجه‌ای در پی نداشت. چه اتفاقی می‌افتد اگر احتمال بی‌گناهی او را هم درنظر بگیریم؟ اهداف خیری در پس طرد او و آثارش وجود دارد اما این کار به نظر من غم‌انگیز و غیرمنصفانه است. من فکر می‌کنم که می‌شود از قربانیان کودک آزاری حمایت کرد و در عین حال آلن را بیگناه دانست.»

«دیلن فاررو» فرزندخوانده آلن در هفته‌های خیر هالیوود را تحت فشار قرار داده تا همزمان با ادامه جنبش‌های Time's up و MeToo علیه آلن جبهه گیری کند. «تیموتی شلمی»، «گرتا گرویگ»، «الن پیج»، «گریفین نیومن»، و «ربکا هال» از جمله بازیگرانی بودند که پیش قدم شدند و از همکاری با «وودی آلن» اظهار تأسف کردند. همه این بازیگران متعهد شده‌اند که دستمزد بازی در آن فیلم‌ها را به جنبش‌ «تایمز آپ» اهدا کنند.

بالدوین در فیلم‌هایی مثل «یاسمن آبی» و «تقدیم به رم با عشق» با آلن همکاری کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۷ دی ۱۳۹۶ ۱۶:۵۳

مسئله اینجاست که دایلین فارو ادعا کرده در 7 سالگی مورد سوء استفاده قرار گرفته . هر روانشناس کودکی از فروید به این سو می دونه که این خیال پردازی ها در مورد سوء استفاده قرار گرفتن یا دیدن رابطه ج ن س ی والدین یا حرف های عجیب و غریب جزء ذهن مولد و البته اشفته کودکی است و حتی در اینده به ان پر وبال داده می شود reconstructive memory نام این پدیده است بیش از 70 تا 75 درصد شهادت های دادگاه جز همین من دیدم و من خودم با چشمان خودم دیدم هست که کلا دروغه ريا، از ان می گذریم . سوء استفاده ج ن س ی مسلما در 10 درصد موارد واقعا رخ میدهد اما 90 درصد موارد دروغ و ساخته ذهن کودک است انچه به ان reconstructive memory یا cintaminated memory می گویند . فیلم دانمارکی را به یاد می اورم که متاسفانه اسمش را فراموش کرده ام ادعای سوء استفاده ج ن س ی از طرف یک کودک مدرسه باعث رخ داد ورتر افکت یا من هم همینطور شد و همه شهر معلم بیچاره و زندگی او را نابود کردند . فیلم تاوان یا اتونمنت هم مثال خوبی از مسائل درهم ریخته دوران کودکی و ادعای تجاوز ج ن س ی . چیزی که مورد سوال است این است که چرا کسی که جرم را مرتکب نشده عذر خواهی میکند هال در اینجا چه کاره است ؟ دلیل این همه احساس گناه و سردرگمی در میان بازیگران هالیود چیست به این اختلال هم rich guilt می گویند که فرد ثروتمند به دلیل انکه می داند ثروت او صرفا امر و جایگاه تصادفی است- که عملا تناسبی با تلاش سایرین برای گذران زندگی ندارد- می خواهد با دادن پولش به دیگران از بار گناه پول باداورده خود خلاص شود. در ضمن دادگاه نیویورک قبلا این ادعا را از سوی دالین فارو بررسی کرده و حکم به بی گناهی ودی الن داده یعنی روانشناس جنایی دادگاه امریکا به این نتیجه رسیده که پول مفتی از ودی الن به این دختر خانم اشفته نباید برسد.به نظر من اگر از وددی مثل ادم تقاضای پول می کرد به احتمال زیاد الن 80 ساله دریغ نمی کرد .

نمایش اسپویل
۲۷ دی ۱۳۹۶ ۱۹:۴۸

اسم فیلم hunt بود. دلیل این همه شلوغ کردن نمیفهمم. خیلی از کسایی که اعتراض کردن حتی ارتباط فیزیکیم با طرف نداشتن یا خیلیاشون اینجور که فکر میکنم میخواست سر زبون بیفتن. مثلا همین مک گوون که بیشتر کاراش نازلن... نمیگم با این رفتارا موافقم ولی واقعا بعضی از این اتفاقات به خاطر رفتار خودشون بوده...

نمایش اسپویل