فیلم متوسط رو به ضعیفیه.
نیمه اول فیلم خیلی شبیه فیلم The Boy هستش اما نیمه دوم فیلم میخواد تبدیل بشه به چیزی شبیه Rosemary's Baby.
اما مثل هیچ کدوم اون فیلم ها موفق نمیشه و فیلم طوری رفتار میکنه انگار خودشم نمیدونه قراره چطوری باشه خصوصاً که آخر فیلم هم قشنگ سرهم میشه.
تا حدی که فیلم از اول تا نزیکای آخر با ریتم کندی پیش میره اما به آخر فیلم که میرسه یه دفعه همه چی تغییر میکنه.
بازیگرا هم متاسفانه خوب بازی نمیکنن نمونه اش بازیگری Richard Kilgour که نقش صاحب خونه رو داره که واقعاً افتضاحه.
اما خب باز فیلم قابل تحملیه و شاید برای یه بار دیدن بد نباشه.
فیلم محصوله انگلستانه و برای همین همه بازیگرا هم یه لهجه خیلی غلیظ بریتیش دارن الخصوص نقش اول فیلم.
درجه سنی فیلم هم با اینکه سازمان MPAA آمریکا درجه نداده اما R یا همون +17 حساب میشه چون طبق روال همه فیلم هایی که از ضعف داستانی رنج میبرن در این فیلم هم برای جذب حداقلی مخاطب سعی شده تا حدی از جذابیت های جنسـی استفاده بشه اما بازم با نمره 3.9 از 10 در imdb مواجه شده.البته صحنه هایی که میگم بیشتر مشابه فیلم Under the Skin که اسکارلت جوهانسون بازی میکنه ساخته شده.
در کل نمره ام به فیلم به همون نمره کاربرای imdb نزدیکتره یعنی 3 یا 4 از 10.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
hmasroor
hmasroor
۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۰۵
فیلم متوسط رو به ضعیفیه. نیمه اول فیلم خیلی شبیه فیلم The Boy هستش اما نیمه دوم فیلم میخواد تبدیل بشه به چیزی شبیه Rosemary's Baby. اما مثل هیچ کدوم اون فیلم ها موفق نمیشه و فیلم طوری رفتار میکنه انگار خودشم نمیدونه قراره چطوری باشه خصوصاً که آخر فیلم هم قشنگ سرهم میشه. تا حدی که فیلم از اول تا نزیکای آخر با ریتم کندی پیش میره اما به آخر فیلم که میرسه یه دفعه همه چی تغییر میکنه. بازیگرا هم متاسفانه خوب بازی نمیکنن نمونه اش بازیگری Richard Kilgour که نقش صاحب خونه رو داره که واقعاً افتضاحه. اما خب باز فیلم قابل تحملیه و شاید برای یه بار دیدن بد نباشه. فیلم محصوله انگلستانه و برای همین همه بازیگرا هم یه لهجه خیلی غلیظ بریتیش دارن الخصوص نقش اول فیلم. درجه سنی فیلم هم با اینکه سازمان MPAA آمریکا درجه نداده اما R یا همون +17 حساب میشه چون طبق روال همه فیلم هایی که از ضعف داستانی رنج میبرن در این فیلم هم برای جذب حداقلی مخاطب سعی شده تا حدی از جذابیت های جنسـی استفاده بشه اما بازم با نمره 3.9 از 10 در imdb مواجه شده.البته صحنه هایی که میگم بیشتر مشابه فیلم Under the Skin که اسکارلت جوهانسون بازی میکنه ساخته شده. در کل نمره ام به فیلم به همون نمره کاربرای imdb نزدیکتره یعنی 3 یا 4 از 10.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ