سیهنا تیگی گیلری
سیهنا تیگی گیلری (به انگلیسی: Sienna Tiggy Guillory) (زادهٔ ۱۶ مارس ۱۹۷۵) مدل پیشین و بازیگر انگلیسی است
گیلری در ۱۶ مارس ۱۹۷۵ در شهر کترینگ در نورتهمپتونشر انگلستان به دنیا آمد. او دختر ایساک گیلری نوازنده گیتار فولک آمریکایی و همسر اولش تینا تامسون مدل انگلیسی است که در سال ۱۹۷۳ با هم ازدواج کردند. ایساک گیلری یهودی تبار بود و در پایگاه دریایی گوانتانامو در کوبا متولد شد پدرش دریانوردی آمریکایی بود و همسرش یعنی مادر بزرگ سیهنا ترک بود.
سیهنا برادری ناتنی به نام جیس دارد که پدرش سرپرستی او را به عهده گرفته بود و هر دو از یک مادر هستند. والدین سیهنا در سال ۱۹۹۰ وقتی که او ۱۴ داشت از یکدیگر جدا شدند. در سال ۱۹۹۳ پدر سیهنا با زنی با نام ویکی مک میلان ازدواج کرد. حاصل این ازدواج یک برادر و یک خواهر ناتنی به نامهای ژاکوب و الی برای سیهنا بود.
سیهنا از دو سالگی سوارکاری میکرد. در چهارده سالگی اسبی هدیه گرفت و نامش را به تأثیر از فیلم «The Night Porter» یا «دربان شب»، پورتی یا نایت پورتر گذاشت. در سال ۱۹۹۵ مادر سیهنا چند سال پس از جدا شدن از پدرش کمپانی طراحی و ساخت لباس خودش با نام کریر (به انگلیسی: Carrier) را تأسیس کرد. در دسامبر سال ۲۰۰۰ پدر سیهنا به علت بیماری سرطان در سن پنجاه و سه سالگی درگذشت.
در سال ۲۰۰۰ سیهنا رابطهاش را با انزو چیلنتی آغاز کرد که دو سال بعد با یکدیگر ازدواج کردند و هر دوی آنان در سال ۲۰۰۷ به لس آنجلس نقل مکان کردنددر سال ۲۰۰۲ مجلهٔ ماکسیم در فهرستی از ۱۰۰ زن سکسی سیهنا را در رتبه هشتاد و نهم قرار داد.و همچنین در نظر سنجی ۲۰۰۷ سایت «askmen.com» پنجاه و نهمین زن تاپ سال انتخاب شد
فیلموگرافی
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید