news-background
news-background

«میدان شهر ما سالن نشیمن شما نیست»؛ اعتراض اهالی پالرمو به محل برگزاری مراسم ازدواج دوا لیپا و کالم ترنر؛ راز دکور کتابخانه

«دوا لیپا» به خاطر برگزاری مراسم عروسی پرزرق‌وبرق با «کالم ترنر» ۵ هزار پوند پرداخت کرد تا از اهالی پالرمو دلجویی کند. این ستاره پاپ ۳۰ ساله چند روز پیش به همراه چندین سلبریتی به جزیره سیسیل در ایتالیا سفر کرده تا بر اساس گزارش‌های غیررسمی یک مراسم عروسی ۱.۵ میلیون پوندی برگزار کند.

در این جشن سه روزه سلبریتی‌هایی چون «چارلی اکس‌سی‌اکس»، «مارک رانسون»، «دوناتلا ورساچی» و بسیاری دیگر حضور پیدا خواهند کرد. اما برخی از ساکنین پالرمو از تغییر چهره شهر راضی نیستند و اعتراض خود را با دیوارنویسی و نوشته‌هایی چون «پالمرو اجاره‌ای نیست» نشان داده‌اند.

هرچند برخی معتقدند که این مراسم مزیت‌های اقتصادی خواهد داشت، اما برخی دیگر از اینکه میدان شهر به «سالن نشیمن» تبدیل شده اعلام نارضایتی می‌کنند.

«مترو» گزارش داده است که لیپا برای دلجویی از این افراد حدود ۵ هزار پوند برای جبران هزینه‌های پارکینگ پرداخت خواهد کرد. این زوج از طرف دیگر چندین هتل ایربی‌ان‌بی را برای اقامت مهمانان رزرو کرده‌اند.

در دو طرف یکی از خیابان‌های شهر حصارهای فلزی و پرده‌های سیاه نصب شده تا از ورود افراد جلوگیری شود. یکی از ساکنین پالرمو درباره تدابیر امنیتی و هدایت جمعیت مشتاق می‌گوید: «به نظر کمی زیاده‌روی است. فقط می‌خواستیم دوا لیپا را ببینیم و برایش آرزوی خوشبختی کنیم، اما پلیس به ما گفت که باید برویم.»

در برخی دیگر از گزارش‌ها آمده است که کسب‌وکارهای محلی جمعه گذشته زودتر از موعد مغازه‌های خود را تعطیل کرده‌اند در حالی که گردشگران اغلب شبانه به خیابان‌ها می‌آیند.

لیپا و ترنر هفته پیش رسماً در لندن ازدواج خود را جشن گرفته بودند و چند روز بعد برای برگزاری یک مراسم بزرگتر مسافر ایتالیا شدند و پنجشنبه در هتل پنج ستاره و نئوگاتیک ویلا ایجئا اقامت کردند. آن‌ها سپس به باگریا رفتند و در ویلا والگوارنرا ساکن شدند.

«روبرتو لاگالا» شهردار پالرمو با وجود همه اعتراضات از برگزاری این مراسم راضی است و به روزنامه «لا رپوبلیکا» می‌گوید این زوج سال گذشته پس از بازدید از پالرمو این شهر را برای برگزاری مراسم انتخاب کرده‌اند. او می‌گوید اعتراضات مردم را «درک» می‌کند: «اگر برای کسی محدودیت موقت ایجاد شده عذرخواهی می‌کنم. می‌دانیم که برخی از مردم ممکن است از رویدادهای بزرگ به خاطر ماهیت استثنایی‌شان ناراضی باشند اما مدت محدودی دارند.»

نشریه «باسل» در گزارشی علت استفاده از دکور کتاب در این مراسم را توضیح داده و می‌نویسد این کار ارجاعی به اولین ملاقات لیپا و ترنر است. آن‌ها در اولین دیدارشان متوجه شدند که یک صفحه از یک کتاب یکسان را می‌خوانند.

ترنر درباره آن ملاقات گفته بود: «کنار یکدیگر نشستیم و متوجه شدیم که یک کتاب را می‌خوانیم و این باورنکردنی بود... من فصل اول کتاب را خوانده بودم و این را به او گفتم و او نگاهی به من کرد و گفت: «من هم همین الان فصل اول را تمام کردم.» گفتم: «پس یک صفحه را می‌خوانیم [و درک مشترکی داریم].»»

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید