news-background
news-background

انتقاد سودربرگ از دیزنی به خاطر تلف کردن وقتش با لغو فیلم Hunt for Ben Solo

«استیون سودربرگ» می‌گوید دیزنی وقت او را با فیلمی در دنیای «جنگ ستارگان» تلف کرده است. این فیلمساز برنده اسکار که بیشتر با چندگانه «یازده یار اوشن» (Oceans Eleven) شناخته می‌شود، چند سال وقت خود را صرف نگارش فیلمنامه‌ای با بازی«آدام درایور» می‌کند اما مدیران دیزنی تصمیم می‌گیرند پروژه او را لغو کنند.

سودربرگ در مصاحبه جدیدی با «بی‌کی مگ» می‌گوید:‌ «این فیلم را در ذهنم ساختم، و حس بدی داشتم از اینکه هیچ‌کس قرار نیست آن را ببیند.»

این کارگردان ۶۳ ساله در مورد تغییر موضوع «دیوانه‌وار» مدیران دیزنی و استیصال «کتلین کندی» مدیر وقت لوکاس‌فیلم اضافه می‌کند: «نه، هیچ غافلگیرکننده نبود که او مستأصل شده بود. همه ما مستأصل بودیم. می‌دانید، من، آدام درایور و ربکا بلانت دو و نیم سال به صورت رایگان کار کرده بودیم.»

سودربرگ پیش‌تر گفته بود که فیلمنامه او «شکار بن سولو» (The Hunt for Ben Solo) نام داشته و روی شخصیت «کایلو رن» فرزند «هان سولو» و «لیا اورگانا» و نوه «آناکین اسکای‌واکر» یا «دارث ویدر» با بازی «آدام درایور» پس از «ظهور اسکای‌واکر» (The Rise of Skywalker) متمرکز بوده است. این پروژه وقتی به «باب آیگر» مدیر عامل دیزنی می‌رسد، و او بدون ارائه توضیح تولیدش را متوقف می‌کند.

درایور اولین بار در مصاحبه با «آسوشیتد پرس» وجود این پروژه را تأیید کرد و گفت: «فیلمنامه را به لوکاس‌فیلم دادیم. از آن پیشنهاد خوششان آمد. نگاه ما و اینکه چرا می‌خواهیم بسازیمش را درک کردند. آن را نزد باب آیگر و آلن برگمن بردیم و آن‌ها مخالفت کردند. درک نمی‌کردند که بن سولو چگونه می‌تواند زنده باشد. و به این ترتیب تمام شد.»

سودربرگ در مصاحبه جدید می‌گوید: «وقتی من و آدام در مورد افشای علنی این پروژه حرف می‌زدیم، گفتم: «ببین، درباره علت ساخته نشدنش نظر شخصی نده یا گمانه‌زنی نکن. فقط بگو که چه اتفاقی رخ داد چون فقط تمام چیزی است که می‌دانیم.» دلیلی که بیان کردند این بود:‌ «به نظر ما بن سولو نمی‌تواند زنده باشد.» و فقط همین را به ما گفتند.»

او اضافه می‌کند که تصور می‌کرده دلایلی که ارائه می‌کنند درباره زمان شروع فیلمبرداری، بودجه و روایت باشد: «هیچ‌وقت به آن‌جا نرسید. باورنکردنی است. همه ما ناامید شدیم. بلافاصله پس از آن، واکنشم این بود:‌ «بهتر است شروع کنی به تولید مشتی اثر تا بتوانی دوباره کار کنی.»»

فیلم جدید سودربرگ یک کمدی تلخ با عنوان «کریستفرها» (The Christophers) است که تا پایان سال ۲۰۲۶ اکران خواهد شد.

دیزنی و لوکاس‌فیلم دنیای «جنگ ستارگان» را با «مندلوری و گروگو» (The Mandalorian and Grogu) که اسپین‌آفی برای سریال «مندلوری» با بازی «پدرو پاسکال» است را در دست ساخت دارند و ۲۲ مه ۲۰۲۶ اکران می‌کنند. علاوه بر این فیلم دیگری با عنوان «جنگ ستارگان: استارفایتر» (Star Wars: Starfighter) با بازی «رایان گاسلینگ» ساخته می‌شود که در حال حاضر قرار است ۲۸ مه ۲۰۲۷ اکران شود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید