news-background
news-background

مل گیبسون پس از ۱۴ سال دوباره مجوز حمل اسلحه را به دست آورد

وزارت دادگستری ایالات متحده پس از چهارده سال مجوز حمل اسلحه را به «مل گیبسون» برگرداند. حمل اسلحه برای بازیگر «شجاع‌دل» (Braveheart) و کارگردان «مصائب مسیح» (Passion of the Christ) محکومیت سال ۲۰۱۱ به جرم خشونت خانگی ممنوع شده بود.

«نیویورک تایمز» گزارش داده است که دادستان «پم باندی» حق حمل اسلحه را به گیبسون و ۹ فرد دیگر برگردانده است. گیبسون در ماه ژانویه به همراه «سیلوستر استالونه» و «جان وویت» به عنوان «سفیر ویژه» رئیس جمهور «دونالد ترامپ» در هالیوود برگزیده شدند. بر اساس قوانین ایالت نوادا که گیبسون در آن ساکن است، افراد مجرم حق حمل اسلحه ندارند.

ماه گذشته پس از آنکه «الیزابت جی. اویر» دادستان کمیسیون عفو وزارت دادگستری آمریکا در مورد بازگرداندن حق حمل اسلحه به گیبسون ابراز نگرانی کرد اخراج شد. او در آن زمان گفته بود: «اسلحه دادن به یک آزارگر خانگی از نظر من یک مسئله جدی است، و من نمی‌توانم به سادگی آن را توصیه کنم، زیرا اگر کسانی که سابقه خشونت خانگی دارند سلاح گرم در اختیار داشته باشند پیامدهای جدی خواهد داشت.»

آئین‌نامه عفو مجرمین برای دریافت مجدد حق حمل اسلحه به تازگی تغییر پیدا کرده است. گیبسون پس از متهم شدن به آزار دوست دختر سابقش «اوکسانا گریگوریوا» به ۳۶ ماه تعلیق مراقبتی محکوم شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید