news-background
news-background

فروش ۶۲ میلیون دلاری Sonic the Hedgehog 3 در هفته اول؛ Mufasa با ۳۵ میلیون دلار در رتبه دوم

به‌روزرسانی یکشنبه: فیلم «سونیک خارپشت ۳» (Sonic the Hedgehog 3) پارامونت در سه روز اول اکران در سینماهای آمریکا به فروش ۶۲ میلیون دلاری رسید و در رتبه اول قرار گرفت. این دنباله با بازی «جیم کری» برنده رقابت با «موفاسا» (Mufasa) دیزنی است که با ۳۵ میلیون دلار در رتبه دوم ایستاده. «موفاسا» در ۴۱۰۰ سینمای آمریکا و «سونیک ۳» در بیش از ۳۷۶۰ سالن اکران شده بودند.

رتبه سوم را موزیکال «خبیث» (Wicked) یونیورسال اشغال کرده که در پنجمین هفته اکران به فروش ۱۳.۵ میلیون دلاری رسید و به ۳۸۴ میلیون دلار نزدیک شد. پس از این فیلم، «موانا ۲» (Moana 2) دیزنی ۱۳.۱ میلیون دلار فروخت و ششم شد.

«هومستد» (Homestead) استودیوی انجل در بیش از ۱۸۸۰ سالن سینما بیش از ۶ میلیون دلار بلیت‌فروشی کرد و بالاتر از «گلادیاتور ۲» (Gladiator II) با فروش آخر هفته ۴.۵ میلیون دلاری و «کریون شکارچی» (Kraven the Hunter) سونی قرار گرفت که در هفته دوم ۷۲ درصد کاهش فروش داشت و فقط ۳.۱ میلیون دلار فروخت. انیمه «ارباب حلقه‌ها: جنگ روهیریم» (The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim ) برادران وارنر در دومین هفته اکران ۷۲ درصد کاهش فروش داشت از ۷.۳ میلیون دلار گذر کرد.

«ددلاین» گزارش داده است که «هنوز اینجا هستم» (I’m Still Here) به کارگردانی «والتر سالس» در برزیل ۱۱ میلیون دلار فروخته و به هفتمین فیلم پرفروش تاریخ این کشور بدل شده است. «هنوز اینجا هستم» زنی را دنبال می‌کند که در ریو دو ژانیرو برای کشف سرنوشت همسر ناپدید شده‌اش پس از بازداشت در سال ۱۹۷۱ می‌جنگد. «فرناندا تورس»، «آنتونیا سابویا»، «فرناندا مونتنگرو» و «سلتون ملو» بازیگران این فیلم‌اند که بر اساس کتاب خاطرات «مارسلو روبنز پایوا» ساخته شده است.

به‌روزرسانی شنبه: فیلم ۱۲۲ میلیون دلاری «سونیک خارپشت ۳» (Sonic the Hedgehog 3) استودیوی پارامونت به سمت آخر هفته ۷۰.۵ میلیون دلاری و «موفاسا» (Mufasa) دیزنی که با بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری تولید شده به سوی فروش افتتاحیه ۳۶ تا ۳۸ میلیون دلاری حرکت می‌کنند.

«سونیک خارپشت ۳» در روز اول اکران با احتساب فروش پیش‌نمایش ۲۵.۷۵ میلیون دلار بلیت‌فروشی کرده در حالی که «موفاسا» به فروش ۱۳.۳ میلیون دلاری رسیده است. این آمار نشان می‌دهد که «سونیک» شاید رکورد افتتاحیه ۷۲.۱ میلیون دلاری قسمت قبلی را بشکند.

«سونیک خارپشت ۳» مخاطبین مرد جوان با حدود ۶۶ درصد را جذب کرده، در حالی که «موفاسا» و «موانا ۲» (Moana 2) به سمت مخاطبین زن متمایل شده‌اند. انتظار می‌رود که «موفاسا» در روز کریسمس فروش بهتری در میان مخاطبین خانوادگی داشته باشد، اما عملکرد آن در بازه زمانی پیش از کریسمس بسیار پایین‌تر از افتتاحیه فیلم‌هایی چون «آواتار ۲» (Avatar 2) با ۱۳۴ میلیون دلار یا «جنگ ستارگان» (Star Wars) با ۲۵۰ میلیون دلار است. «موفاسا» پیش‌درآمدی برای «شیر شاه» (The Lion King) ساخته «جان فاورو» است که افتتاحیه ۱۹۱.۷ میلیون دلاری را ثبت کرد و یکی از فیلم‌های «انیمیشن» تاریخ بود.

فروش «موفاسا» با فیلم «وانکا» (Wonka) قابل مقایسه است که سال گذشته در افتتاحیه ۳۹ میلیون دلار فروخت و در پایان به ۲۱۸.۴ میلیون دلار رسید. «وانکا» برای برادران وارنر یک پیروزی به شمار می‌آمد اما انتظار می‌رفت که دیزنی با برند «شیر شاه» فروش بهتری داشته باشد.

«موفاسا» تا پایان روز یکشنبه از ۱۲۵ میلیون دلار در سراسر دنیا عبور خواهد کرد. این فروش بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های ۱۸۰ میلیون دلاری هفته گذشته است. این پیش‌درآمد تا روز جمعه در بازارهای مکزیک ۳.۳ میلیون دلار، فرانسه ۳ میلیون دلار و بریتانیا، برزیل و آلمان هریک ۲ میلیون دلار فروخته است.

فیلم اکشن و ماجراجویانه «هومستد» (Homestead) استودیوی انجل با بازی «نیل مک‌دونا» این هفته در ۱۸۸۶ سینما اکران شد و ۲.۹ میلیون دلار در روز اول فروخت. پیش‌بینی می‌شود که این فیلم تا پایان تعطیلات آخر هفته به ۵.۵ میلیون دلار برسد.

فیلم «کریون شکارچی» (Kraven the Hunter) سونی و مارول در دومین هفته اکران با کاهش فروش ۷۲ درصدی مواجه شده و ۳.۱ میلیون دلار فروخته است. این کاهش کمتر از «جوکر: جنون مشترک» (Joker: Folie à Deux) با ۸۱ درصد و بیشتر از «مادام وب» (Madame Web) با ۶۱ درصد است.

فیلم سه ساعته «بروتالیست» (The Brutalist) استودیوی ای-۲۴ به صورت محدود در چهار سالن سینما اکران شده و در روز اول ۱۲۸ هزار دلار فروخته است. این فیلم با بازی «آدرین برودی» و «فلیسیتی جونز» با استقبال مخاطبین از نسخه ۷۰ میلی‌متری مواجه شده و انتظار می‌رود تا یکشنبه به فروش ۳۱۴ هزار دلاری برسد.

پیش‌تر: فیلم «سونیک خارپشت ۳» (Sonic the Hedgehog 3) استودیوی پارامونت در شب اول اکران ۶.۵ میلیون دلار فروخته و «موفاسا» (Mufasa) پنجشنبه شب فروش ۳.۳ میلیون دلاری را ثبت کرده است. بر این اساس به نظر می‌رسد که «سونیک ۳» در طول آخر هفته پیش رو پوزه «موفاسا» را به خاک می‌مالد.

فروش ۶.۵ میلیون دلاری پیش‌نمایش در تاریخ فیلم‌های «سونیک خارپشت» یک رکورد تازه و بهتر از پیش‌نمایش‌های قسمت دوم با ۵ میلیون دلار است. «سونیک خارپشت ۲» (Sonic the Hedgehog 2) افتتاحیه ۷۲.۱ میلیون دلاری را ثبت کرده و در این چندگانه رکورددار است. قسمت اول «سونیک خارپشت» (Sonic the Hedgehog) فوریه ۲۰۲۰ و در آستانه شروع پاندمی ۳ میلیون دلار در پیش‌نمایش و ۵۸ میلیون دلار در هفته اول فروخت.

پیش‌بینی شده است که «سونیک خارپشت ۳» در افتتاحیه داخلی ۶۰ میلیون دلار فروش کند. پیش‌بینی‌های اولیه برای «موفاسا» بالاتر از ۵۰ میلیون دلار را نشان می‌دهد با این حال، رسیدن پیش‌درآمد به این سطح قطعی نیست. «ونکا» (Wonka) با بازی «تیموتی شالامی» ۳.۵ میلیون دلار در شب اول اکران فروخت و در پایان هفته اول به ۳۹ میلیون دلار رسید. «مرد عنکبوتی: درون دنیای عنکبوتی» (Spider-Man: Into the Spider-Verse) با همین فروش پیش‌نمایش افتتاحیه ۳۵.۴ میلیون دلاری را ثبت کرد.

«موفاسا» نقدهای مثبت زیادی دریافت نکرده و امتیازش در «راتن تومیتوز» به ۵۷ درصد می‌رسد. این در حالی است که «سونیک خارپشت ۳» از «راتن تومیتوز» امتیاز ۸۸ درصد منتقدین و ۹۸ درصد مخاطبین را دریافت کرده.

دیزنی امیدوار است از روز کریسمس به بعد فروش فیلم «موفاسا» افزایش پیدا کند. روز کریسمس در اغلب سال‌ها بسیار پرفروش است و این روند تا آخر هفته سال نو ادامه دارد. «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» (Star Wars: Force Awakens)، «آواتار: راه آب» (Avatar: The Way of Water) و «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» (Spider-Man: No Way Home) بلاکباسترهایی بودند که در کریسمس سال‌های پیش اکران شدند و بسیار پرفروش بودند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید