news-background
news-background

نویسنده سریال Robocop آمازون معرفی شد

سریال «پلیس آهنی» (Robocop) در آمازون یک گام دیگر به تولید نزدیک شد. این هفته گزارش شد که «پیتر اوکو» از سوی آمازون به عنوان نویسنده نسخه تلویزیونی «پلیس آهنی» برگزیده شده و یکی از تهیه‌کنندگان پروژه خواهد بود. «جیمز وان» (The Conjuring) دیگر تهیه‌کننده پروژه با کمپانی اتمیک مانستر است.

داستان سریال درباره یک کمپانی تکنولوژی بزرگ است که با رشد جرم و جنایت برای معرفی یک مأمور پیشرفته نیمه انسان نیمه ماشین با پلیس محلی همکاری می‌کند.

سال گذشته گزارش شد که آمازون پس از خریداری استودیوی ام‌جی‌ام سریال‌های تلویزیونی «پلیس آهنی» (Robocop)، «استارگیت» (Stargate)، «قانوناً بلوند» (Legally Blonde)، «شهرت» (Fame)، «هفت دلاور» (The Magnificent Seven)، «پلنگ صورتی» (Pink Panther) و بسیاری دیگر را در دست ساخت دارد.

اوکو سریال‌های «بادبان‌های سیاه» (Black Sails)، «اداره» (The Office) و «مثل من مرده» (Dead Like Me) را در کارنامه دارد و اخیراً سریال «مونهیون» (Moonhaven) را برای ای‌ام‌سی ساخته است.

قسمت اول «پلیس آهنی» در سال ۱۹۸۷ در گیشه ۵۰ میلیون دلار فروخت و از سه نامزدی اسکارش موفق به دریافت جایزه بهترین افکت‌های صوتی شد. در آن فیلم «پیتر ولر» در نقش پلیسی بازی کرد که به شدت مجروح شده و در آستانه جان سپردن است، اما به موجودی نیمه-روبات-نیمه-انسان مبدل می‌شود و به پاکسازی جنایات شهر دیترویت می‌پردازد.

ام‌جی‌ام بازسازی «پلیس آهنی» را در سال ۲۰۱۴ با همکاری «جوئل کینامان» در نقش اصلی و کارگردانی «خوزه پادیلا» تولید کرد. آن فیلم در ایالات متحده عملکرد خوبی نداشت، اما ۲۴۰ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت و به ویژه در کشور چین موفق بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید