news-background
news-background

مایکل فلنگان می‌گوید نتفلیکس برخورد «خصومت‌آمیزی» با پیشنهاد انتشار نسخه فیزیکی فیلم‌هایش دارد

پلتفرم‌های استریم همواره با انتشار فیلم‌های اختصاصی خود به صورت فیزیکی مخالفت کرده‌اند و به ندرت دیسک فیلم‌هایی چون «رما» (Roma) یا «قدرت سگ» (The Power of the Dog) به واسطه کرایتریون به منازل هواداران سینما راه پیدا کرده است.

یکی از مدیران نتفلیکس چند ماه پیش گفته بود که این پلتفرم استریم تعهدی در قبال اکران فیلم‌ها در سالن‌های سینما ندارد. اما به نظر می‌رسد که این شبکه دیسک‌های فیزیکی را را نیز مانع دیگری در راه بزرگتر شدن خود می‌داند.

«مایک فلنگان» که در چندین پروژه با نتفلیکس همکاری کرده و اخیراً کارگردانی قسمت بعدی «جن‌گیر» (Exorcist) را پذیرفته، در مصاحبه جدیدی با «فیزیکال مدیا» می‌گوید نتفلیکس دائماً با درخواست انتشار فیلم‌ها و سریال‌های او بر روی دیسک مخالفت می‌کند و برخورد «خصومت‌آمیزی» دارد.

نویسنده «تسخیرشدگی خانه هیل» (The Haunting of Hill House)‌ و «مراسم نیمه‌شب» (Midnight Mass) می‌گوید: «سخت تلاش کردم تا آن‌ها را راضی کنم آثارم را روی بلو-ری و دی‌وی‌دی منتشر کنند. نتفلیکس هر بار مخالفت کرد. به سرعت بسیار روشن شد که تنها اولویت آن‌ها جذب مشترک است، و آن‌ها دائماً با رسانه فیزیکی برخورد خصومت‌آمیزی دارند.»

فلنگان می‌گوید رویکرد نتفلیکس در درازمدت می‌تواند ضربه مهلکی به حفظ و حراست از آثار سینمایی و تلویزیونی بزند. این در حالی است که نتفلیکس به عنوان یک کمپانی اجاره دی‌وی‌دی فعالیت‌هایش را شروع کرد و با فراگیر شدن اینترنت به یکی از بزرگترین پلتفرم‌های استریم تبدیل شد.

«تد ساراندوس» مدیر عامل نتفلیکس ادعا کرد که اگر فیلم‌های «باربی» (Barbie) و «اوپنهایمر» (Oppenheimer) در پلتفرم‌های استریم منتشر می‌شدند همچنان پربیننده بودند. نتفلیکس با انتشار نسخه فیزیکی فیلم‌ها و سریال‌ها می‌تواند درآمد بیشتری داشته باشد اما به نظر می‌رسد که هدف نهایی آن‌ها افزایش شمار مشترک و بی‌اهمیت شمردن سالن‌های سینماست.

اپل تی‌وی+ از سوی دیگر نسخه فیزیکی فیلم‌های «قاتلان ماه گل» (Killers of the Flower Moon) یا «همه ما غریبه‌ها» (All of us Strangers) را به صورت دی‌وی‌دی و بلو-ری منتشر نکرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید