news-background
news-background

تریلر فیلم Cuckoo با بازی هانتر شیفر

اولین تریلر فیلم «دیوانه» رونمایی شد.

تریلر فیلم ترسناک «دیوانه» (Cuckoo) به کارگردانی «تیلمن سینگر» و با بازی «هانتر شیفر» (Euphoria) را استودیوی نئون چهارشنبه این هفته منتشر کرد. این فیلم در آلمان فیلمبرداری شده و اولین بار در جشنواره برلین به نمایش درآمده است.

داستان فیلم درباره دختر ۱۷ ساله‌ای به نام گرچن است که پس از یک حادثه باید در آلپ باید به همراه خانواده‌اش به یک پناهگاه برود. «جسیکا هنویک» و «دن استیونز»، «جان مالکوویچ»، «جما چان» و «گرتا فرناندز» دیگر بازیگران «دیوانه» خواهند بود.

شیفر بازیگری را با سریال برنده امی «سرخوشی» اچ‌بی‌او آغاز کرد و اخیراً در پیش‌درآمد «هانگر گیمز» (The Ballad of Songbirds and Snakes) دیده شده است. او این هفته به «جی‌کیو» گفت که برچسب «بازیگر زن تراجنسیتی» را دوست ندارد: «به‌ویژه پس از دبیرستان، از حرف زدن در این رابطه خسته شدم... دیگر نمی‌خواهم نقش‌های تراجنسیتی را بازی کنم.»

«دیوانه» ۳ مه در آمریکا اکران خواهد شد.

   

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید