news-background
news-background

کارگردان فیلم «جان ویک» پروژه 2 DeadPool را میگیرد

فیلم سینمایی «دِدپول» نزدیک به 782 میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرد و این فیلم با بودجه 58 میلیون دلاری ساخته شد و این فروش یک دستآورد بزرگ نسبت به خرجش به حساب می آید.

"رایان رینولدز" در قالب شخصیت اصلی فیلم یعنی DeadPool نقش آفرینی کرد و فیلم نامه نویسی توسط "رت ریس" و "پل ورنیک" انجام شد. "تیم میلر" نیز کارگردان این فیلم بود که قرار شد در قسمت دوم این عنوان نیز خودش کارگردانی را به عهده بگیرد و بنا به گزارشاتی که منتشر شده در همان اوایل کار «تیم میلر» از به دوش گرفتن این بار صرف نظر کرده و خودش را به کنار کشید. (دانلود فیلم با لینک مستقیم)

اما آخرین اخباری که از هالیوود ریپورتر منتشر شده ، این فیلم نیاز به کارگردانی جدیدی دارد و در این میان «چاد استالسکی» کارگردان فیلم سینمای "جان ویک" که مدت کمی دیگری قسمت دوم این عنوان نیز اکران میشود، کارگردانی قسمت دون DeadPool را نیز برعهده گرفت و طرفداران نیز کاملا به این قضیه راضی هستند. اما یعنی بدون «تیم میلر» می شود باز هم به قسمت جدید ددپول اعتمادی کرد ؟ یعنی باز آن شور و هیجان قسمت قبلی اش را دارد ؟

john-wick-david-leitch-chad-stahelski

جواب این سوال را مدت کمی دیگر متوجه خواهیم شد. «چاد استاسکی» نیز تا به امروز سوابق کاری خوبی را در کارنامه اش ثبت کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید