news-background
news-background

برایان کرانستون در حال نوشتن ریبوت Malcolm In The Middle است

بازیگر سریال فاش کرده است که کرانستون در حال نوشتن ریبوت است.

«فرانکی مونیز» بازیگر سریال «دنیای مالکم» (Malcolm in the Middle) فاش کرده است که «برایان کرانستون» در حال نگارش فیلمنامه یک ریبوت است. مونیز که در ۱۵۱ اپیزود و هفت فصل در نقش اصلی سریال ظاهر شده، اخیراً برای بازسازی اظهار تمایل کرده است.

مونیز به «فاکس نیوز» می‌گوید: «وقتی در حال فیلمبرداری سریال بودم، طبیعتاً خردسال بودم. هفت فصل و ۱۵۱ اپیزود ساختیم. وقتی پخش شد راستش ندیدمش، اما حالا از وقتی با همسرم به تماشای سریال نشسته‌ایم – همه ۱۵۱ قسمت را دیده‌ایم – متوجه شده‌ام: «عجب، این سریالی بوده که می‌ساختیم.» می‌توانم خودم را از سریال جدا کنم و به عنوان یک هوادار ببینمش.»

مونیز در مورد احتمال بازسازی سریال می‌گوید: «خیلی دوست دارم بدانم که این خانواده در چه وضعی است. می‌دانم که برایان کرانستون واقعاً به این ایده علاقه‌مند است و به شکلی نگارش فیلمنامه را مدیریت می‌کند و همه‌چیز را پیش می‌برد. بنابراین، ممکن است چیزی ساخته شود. ۱۰۰ درصد حاضرم. اما نمی‌دانم – باید ببینیم چه پیش می‌آید.»

کرانستون نقش پدر مالکم را بازی کرد در حالی که «جین کزمارک» در نقش مادر او دیده شد. سال گذشته کرانستون فاش کرده بود که به خاطر تعهدش به «دنیای مالکم» تا مرز رد کردن پیشنهاد «برکینگ بد» (Breaking Bad) پیش رفته است: «فاکس [در سال ۲۰۰۶] گفت: «به صحنه دست نزنید. شاید فصل هشتم «دنیای مالکم» را بسازیم.» و همه با خوشحالی فریاد زدند که عالی است. اواخر آوریل و اوایل مه تماس گرفتند، وقتی که برای [سریال‌های جدید پاییز] برنامه‌ریزی می‌کنند، و گفتند: «نه، فیلمنامه‌های جدید خیلی خوبی برای این فصل داریم. از همگی متشکریم، کارتان عالی بود. مرخصید.»»

کرانستون اضافه می‌کند:‌ «اواخر آن ماه، با من تماس گرفتند تا مردی به نام «وینس گیلیگان» را ملاقات کنم. گفتند: «او را از سریال «پرونده‌های مجهول» (X-Files) به یاد می‌آوری؟» گفتم: «کم و بیش.»» گفتند: «او می‌خواهد برای پروژه‌ای به نام «برکینگ بد» با تو ملاقات کند.» فیلمنامه را خواندم و فکر کردم: «خدای من این شگفت‌انگیز است.» با او ملاقات کردم. گفت: «می‌خواهم «آقای چیپس» را به «صورت زخمی» تبدیل کنم و به نظرم تو بازیگر خوبی برای این نقش هستی.» اپیزود آزمایشی «برکینگ بد» را در ماه فوریه و مارس سال ۲۰۰۷ فیلمبرداری کردیم. بنابراین اگر فصل هشتم «دنیای مالکم» ساخته می‌شد، نمی‌توانستم در این اپیزود بازی کنم و نقش «والتر وایت» را به بازیگر دیگری می‌دادند. واقعاً باور دارم، به شکلی متعصبانه باور دارم که در صنعت فیلمسازی بدون میزان زیادی بخت و اقبال یک کارنامه بازیگری نمی‌تواند به صورت کامل شکل بگیرد.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید