news-background
news-background

یک مفسر سیاسی آمریکایی: پری دریایی سیاه «علمی» نیست؛ حمایت ترور نوآ از فیلم Little Mermaid دیزنی: «خیالی است!»

«مت والش» مفسر سیاسی آمریکایی می‌گوید پری دریایی سیاه در فیلم لایو-اکشن «پری دریایی کوچولو» (The Little Mermaid) «علمی» نیست. ادعای او با واکنش‌های بسیاری مواجه بوده اما او اضافه می‌کند که این اظهار نظر جنبه شوخی داشته است.

والش در «برنامه مت والش» از اولین تریلر فیلم که به تازگی منتشر شده و بیش از ۱.۵ میلیون «دیسلایک» دریافت کرده می‌گوید و انتخاب «هالی بیلی» غیر-سفیدپوست برای نقش پری دریایی: «می‌توانیم در مورد «پری دریایی» حرف بزنیم؟ از جنبه علمی، چندان منطقی نیست که یک نفر با رنگ پوست تیره در اعماق اقیانوس زندگی کند.» بیلی در سال ۲۰۱۹ برای این نقش انتخاب شد.

والش ادامه می‌دهد: «در هر صورت، «پری دریایی کوچولو» نه تنها باید رنگ روشنی داشته باشد، بلکه باید شفاف باشد. به مخلوقات دریایی نگاه کنید. شفاف‌اند. هیچ‌گونه رنگ‌دانه‌ای ندارند. مثل اسکلت‌های ترسناک در اقیانوس پرسه می‌زنند. «پری دریایی کوچولو» باید به این شکل باشد، او باید کاملاً روشن پوست و اسکلتی باشد و شما بتوانید اسلکت صورت او را ببینید و این نسخه‌ای از «پری دریایی کوچولو» است که من حاضرم ببینم.»

هزاران کاربر توییتر به کلیپ اظهارات والش واکنش نشان داده‌اند. یکی از آن‌ها می‌نویسد: «اینکه علم پری دریایی را مطرح می‌کنی خیلی نژادستیزانه است.»

«ماری ترامپ» روانشناس و از خویشاوندان «دونالد ترامپ» اضافه می‌کند: «از جنبه علمی، چیزی به نام پری دریایی وجود ندارد.»

والش در واکنش به این اعتراضات می‌گوید: «گفتم «آریل» باید مانند یک ماهی واقعی در اعماق دریا بازیگری روشن پوست داشته باشد و چپ‌ها من را جدی گرفتند و به من نژادستیز گفتند.»

«ترور نوآ» مجری برنامه «شوی روزانه» (The Daily Show) از انتخاب بیلی برای این نقش حمایت می‌کند و به منتقدینی که می‌گویند بیلی «هیچ شباهتی» به آریل فیلم انیمیشن «پری دریایی کوچولو» در سال ۱۹۸۹ ندارد پاسخ می‌دهد: «هیچ شباهتی ندارد؟ هر دو دم دارند، هر دو موی قرمز دارند.»

نوآ اضافه می‌کند: «یک بار دیگر، مشتی نژادستیز اینترنتی ناراحت شده‌اند که یک فرد سیاه نقش یک شخصیت خیالی را بازی می‌کند. مسخره است. و راستش را بخواهید، نمی‌دانم چه اهمیتی دارد. می‌دانید که نمو (Nemo) سیاه بوده، نه؟ بله! تمام فیلم در مورد یک ماهی است که نمی‌تواند پدرش را پیدا کند.»

مجری به ترول‌های نژادستیز توصیه می‌کند که «دست از مسخره بودن» بردارند و به آن‌ها یادآوری می‌کند که پری دریایی موجودی «خیالی» است: «امیدوارم که این رسوایی سایر فیلم را تحت‌الشعاع قرار ندهد. «پری دریایی کوچولو» داستان زیبایی است در مورد زنی جوان که هویتش را تغییر می‌دهد تا مردی را خوشحال کند. ملت، بیایید این موضوع را فراموش نکنیم.»

دیزنی «پری دریایی کوچولو» به کارگردانی «راب مارشال» با بازی بیلی، «ملیسا مک‌کارتی»، «آکوافینا»، «جیکوب ترمبلی»، و «خاویر باردم» را بهار آینده اکران می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ ۱۲:۴۱

جفتشون یه‌جورایی دارن درست میگن، اگه پری دریایی وجود داشت نمیشد رنگ پوستش تیره باشه، در حقیقت باید رنگ‌پریده هم باشه، ولی از اونطرف خُب تخیلیه دیگه، اگه قراره وجود پری دریایی رو بپذیریم، دیگه چه فرقی داره رنگ پوستش چه رنگی بشه؟ خیالیه دیگه! پ.ن: به نظرم جدا از \"علم\"، باید به انیمیشن وفادار میموندن و شخصی با پوست بسیار روشن و موی قرمز (نارنجی) رو انتخاب میکردن.

نمایش اسپویل
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ ۱۶:۵۹

البته یکم هم حس میکنم این \"خیالی است!\" خیلی منطقی نیست، یاد گیم آف ترونز اُفتادم، که تو فصل‌های آخر وقتی تماشاگرها به بعضی از چیزهای غیر منطقی توی سریال اعتراض میکردن، یه عده \"میگفتن دیگه شما وجود جادو و اژدها رو قبول کردید، این‌هارو هم باید قبول کنید!\"، که خُب حرف مسخره‌ای بود،چون آدم میتونه یک‌سری چیزهای خارق‌العاده رو در یک بستر خاص بپذیره، هرچند وجودشون منطقی نباشه، ولی دلیل نمیشه همه‌چیز غیرمنطقی بشه!

نمایش اسپویل
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ ۰۲:۰۳

خوب پرنسسش از اول سفید بود پرنسس یا ابر قهرمان سیاه هم داریم همونجا ازونا استفاده بشه چرا داستان اولیه رو تغییر میدن؟ اصلا سفید سیاه نداره پس چرا از قصد اکثر داستان هارو عوض کردن؟ دوستای پری دریایی و سیاه میزاشتن فرقی نداشت الکی داستان و تغییر دادن که معتریضین و نژاد پرست بنامن

نمایش اسپویل
۲۵ شهریور ۱۴۰۱ ۲۱:۴۲

مرده شور علمی رو ببره که قبیله گرایی و نژاد پرستی و فاشیسم رو رواج میده البته فکر نکنید قبیله گرایی و نژادپرستی فقط مخصوص اونهاست تو کشور خودمون به لطف بعضیها قبیله پرستی به خصوص تو سالهای اخیر فوران می کنه بدون اینکه نژادپرستهای ما نصف منطق و سواد و شعور و تمدن اونها رو داشته باشند

نمایش اسپویل
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ ۰۲:۰۶

نژاد پرست چیه من نژاد پرست نیستم ولی این هم خیلی دیگه تغییر داستان بود یهویی

نمایش اسپویل