news-background
news-background

ورود بی‌سروصدای آنا د آرماس به ونیز پیش از اکران Blonde

«آنا د آرماس» بازیگر نقش «مرلین مونرو» در فیلم «بلوند» (Blonde) به کارگردانی «اندرو دومینیک» امروز دوشنبه (۵ سپتامبر) وارد ونیز شد. این بازیگر ۳۴ ساله کوبایی به همراه دوست پسرش «پل بوکاداکیس» در این رویداد حضور پیدا کرده است.

دومینیک پس از یک دهه جستجو د آرماس را برای این نقش انتخاب کرد. «آدرین برودی»، «بابی کاناواله» و «جولین نیکولسن» از جمله دیگر بازیگران فیلم خواهند بود. لهجه این بازیگر کوبایی تبار با انتشار اولین تریلر رسمی «بلوند» بحث‌برانگیز شده بود.

دامینیک پیش‌تر در پاسخ به این پرسش «والچر» که آیا نتفلیکس نگران اکران فیلم با رده‌بندی سنی بالاتر از ۱۷ سال یا نه گفته بود: «ببین رفیق، نتفلیکس کسب‌وکار بزرگی است و با پروژه‌هایی بزرگ‌تر از «بلوند» سر و کار دارد. آن‌ها برای فیلم‌ها ۴۰۰ میلیون دلار هزینه می‌کنند. یک فیلم کوچک ۲۲ میلیون دلاری نتفلیکس را ورشکسته نخواهد کرد.»

دامینیک ادامه می‌دهد: «از همه تصاویری که از مرلین مونرو دیده‌اید استفاده می‌کند، فیلم‌ها و عکس‌های زندگی او. اما معنای آن‌ها را بر اساس مشکلات درونی‌اش تغییر می‌دهد. بنابراین به نحوی فیلم در مورد ناخودآگاه است. و این یک تراژدی است. مثل کودکی طرد‌شده است که به خواستنی‌ترین زن دنیا تبدیل می‌شود و باید با همه میلی که به سمتش هدایت شده کنار بیاید. مثل یک کابوس است. در مورد بودن در یک اتومبیل بدون ترمز است. سرعتش بیشتر و بیشتر و بیشتر می‌شود.»

«بلوند» به زودی در جشنواره ونیز اکران خواهد شد و ۲۸ سپتامبر در دسترس مشترکین نتفلیکس قرار می‌گیرد.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید