news-background
news-background

بودجه تولید یک قسمت از سریال‌های Lord Of The Rings و Stranger Things فاش شد

در طول هفته گذشته بودجه تولید یک اپیزود از سریال‌های «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» (The Lord of the Rings: The Rings of Power) و فصل چهارم «موجودات عجیب» (Stranger Things) افشا شد.

«ورایتی» در گزارشی تأیید کرده است که تولید فصل اول «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» ۴۶۵ میلیون دلار یا ۵۸ میلیون دلار در هر اپیزود بوده است. این در حالی است تولید دو اپیزود از سریال «ارباب حلقه‌ها» از بودجه تمامی اپیزودهای فصل هشتم «بازی تاج‌وتخت» (Game of Thrones) با ۱۵ میلیون دلار در اپیزود فراتر می‌رود.

 در گزارش «ورایتی» آمده است که تولید هر یک قسمت از «خاندان اژدها» (House of the Dragon) که پیش‌درآمدی برای «بازی تاج‌وتخت» شبکه اچ‌بی‌او است، ۲۰ میلیون دلار هزینه داشته است: «منابع نزدیک به پروژه می‌گویند اچ‌بی‌او نه فقط با «بازی تاج‌وتخت» بلکه با سریال‌هایی چون «وست‌ورلد» و «نیروی اهریمنی او» به قدری در خلق جهان این سریال‌ها مهارت پیدا کرده که سازندگان می‌توانند یک سریال با کیفیت را تا جای ممکن با هزینه پایین تولید کنند.»

«وال استریت ژورنال» این هفته فاش کرد که تولید هر یک از اپیزودهای فصل چهارم «موجودات عجیب» ۳۰ میلیون دلار برای نتفلیکس هزینه داشته است. در گزارش‌های پیشین آمده بود که تولید سریال «مندلوری» (The Mandalorian) دیزنی+ با بودجه نزدیک به ۱۲.۵ میلیون دلاری برای هر قسمت ساخته شده است. «بازی مرکب» (Squid Game) به عنوان پربیننده‌ترین سریال تاریخ نتفلیکس نیز بنا بر گزارش «بلومبرگ» با بودجه ۲.۴ میلیون دلاری در هر قسمت تولید شده بود. این شبکه استریم برای فیلم‌هایی چون «اعلان قرمز» (Red Notice) و «مرد خاکستری» (The Gray Man) بیش از ۲۰۰ میلیون دلار بودجه اختصاص داده است.

پخش فصل اول «ارباب حلقه‌ها: حلقه‌های قدرت» ۲ سپتامبر از آمازون پرایم ویدیو و «خاندان اژدها» ۲۱ آگست از اچ‌بی‌او پخش خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید