news-background
news-background

بری لارسن به Fast and Furious 10 پیوست

«وین دیزل» در اینستاگرام تأیید کرد که «بری لارسن» بازیگر نقش «کاپیتان آمریکا» در «دنیای سینمایی مارول» یکی از بازیگران «سریع و خشن ۱۰» (Fast and Furious 10) خواهد بود.

دیزل می‌نویسد: «بله بله بله... فرشته‌ای که روی شانه‌ام است و من را می‌خنداند را می‌بینید، و با خود می‌گویید «این کاپیتان مارول است.» عشق و خنده در این تصویر موج می‌زند. اما چیزی که نمی‌بینید شخصیتی است که در «سریع ۱۰» معرفی خواهد شد. نمی‌دانید چقدر در داستان ما شگفت‌انگیز و ماندگار خواهد بود. فراتر از زیبایی و هوشمندی و جایزه اسکارش، هاها... روحی است که چیزی غیرمنتظره به فیلم اضافه می‌کند. به خانواده ما خوش‌آمدی بری.»

«جاستین لین» برای کارگردانی قسمت دهم «سریع و خشن» که ۱۹ مه ۲۰۲۳ اکران خواهد شد بازمی‌گردد. بازیگران قسمت دهم معرفی نشده‌‌اند اما انتظار می‌رود که «وین دیزل» در کنار «تایریس گیبسون»، «سونگ کانگ»، «کریس بریجز»، «جوردانا بروستر» و «میشل رودریگز» بازگردند. «اینترتینمنت ویکلی» گزارش داده است که «دووین جانسون» به چندگانه بازنمی‌گردد و نقش‌آفرینی دوباره «جان سینا» در قالب شخصیت «جیکوب تورتو» قطعی نیست.

قسمت نهم این چندگانه (F9) ۱۹ مه سال گذشته روی پرده رفت و پرفروش‌ترین فیلم پاندمی در بازارهای آمریکا لقب گرفت. این فیلم به کارگردانی «جاستین لین» ۶۸۱.۵ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت. این مجموعه فیلم به همراه اسپین-آف «هابز و شا» از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۶.۵۹ میلیارد دلار فروخته‌اند. سپتامبر گذشته «دنیل ریکتمن» ادعا کرد که «وین دیزل» ۵۳ ساله برای بازی در قسمت یازدهم و پایانی «سریع و خشن» دستمزدی ۸۰ میلیون دلاری دریافت می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید