زمان مطالعه: ۲ دقیقه
آستین باتلر به فیلم Dune: Part Two میپیوندد
«آستین باتلر» که به زودی در فیلم «الویس» (Elvis) دیده خواهد شد، برای بازی در فیلم «تلماسه: قسمت دوم» (Dune Part Two) در حال مذاکره با برادران وارنر و لجندری است. این هفته «فلورنس پیو» نیز برای پیوستن به «تیموتی شلمی»، «ربکا فرگوسن»، «زندیا» و «جاش برولین» با وارنرها وارد مذاکره شد. «دنی ویلنوو» نویسنده و کارگردان قسمت اول برای این دنباله بازخواهد گشت.
«ددلاین» گزارش داده است که باتلر برای بازی در نقش «فید-راتا هارکنن» در حال مذاکره است. این نقش در فیلم «تلماسه» ساخته «دیوید لینچ» در سال ۱۹۸۴ به «استینگ» سپرده شده بود. «فید-راتا» یکی از شخصیتهای محبوب رمان «فرانک هربرت» است و انتظار میرود نقشی کلیدی در داستان دنباله ویلنوو داشته باشد. در رمان هربرت، او وارث «بارون ولادیمیر هارکنن» و مانند خویشاوندش ظالم و خیانتکار و حیلهگر است.
قسمت اول «تلماسه» ویلنوو در حالی که همزمان با اکران در سالنهای سینما از اچبیاو مکس پخش شد، به فروش فراتر از انتظار افتتاحیه ۴۱ میلیون دلاری رسید و به سرعت برای قسمت دوم چراغ سبز دریافت کرد. این فیلم تا امروز به فروش داخلی ۱۰۸ میلیون دلاری و فروش جهانی ۴۰۰ میلیون دلاری رسیده و نامزد اسکار بهترین فیلم شده است.
باتلر پس از بازی در فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» (Once Upon A Time…In Hollywood) «کوئنتین تارانتینو» به فیلم «الویس» به کارگردانی «باز لورمن» ملحق شد تا نقش «الویس پرسلی» را مقابل «تام هنکس» بازی کند. پروژه دیگر او «اربابان آسمان» (Masters of Air) اپل است که دنبالهای برای «گروه برادران» (Band of Brothers) خواهد بود.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید