news-background
news-background

کریستن استوارت: اسکار چیز مضحکی است؛ واکنش بادیگارد پرنسس دایانا به فیلم Spencer

استوارت می‌گوید هیچ اهمیتی به جایزه اسکار نمی‌دهد.

«کریستن استوارت» که به‌تازگی در فیلم «اسپنسر» (Spencer) نقش «پرنسس دایانا» را بازی کرده می‌گوید به رقابت اسکار و فصل اهدای جوایز اهمیتی نمی‌دهد.

استوارت در مصاحبه با «ورایتی» می‌گوید: «هیچ اهمیتی نمی‌دهم. اسکار چیز مضحکی است. فیلم‌ها و بازی‌های بی‌نظیر زیادی وجود دارند که دیده نمی‌شوند. بدون شک چیزهایی در مورد اینکه به عنوان یک جمع متراکم در چه جایگاهی قرار داریم – به چه نگاه می‌کنیم و به چه چیزی اهمیت می‌دهیم فاش می‌کند. واقعاً قدردان این هستم که فیلمی که ساخته‌ایم بحث‌های زیادی به راه انداخته. ما فیلم نمی‌سازیم که با هم ارتباط برقرار نکنیم.»

این اولین بار نیست که استوارت در حین انجام مصاحبه برای فیلم «اسپنسر» صداقت پیشه می‌کند. او در پاسخ به این پرسش که چه شباهت‌هایی میان شخصیت خودش و «پرنسس دایانا» وجود دارد به «اینسایدر» گفته بود: «شغل‌های ما کاملاً متفاوت‌اند و فکر می‌کنم در این خصوص حرف‌های زیادی زده‌ام... این مزخرفات را گوگل کنید. دیگر کافی است. [می‌خندد.]»

استوارت به «اینسایدر»‌ می‌گوید پیش از شروع فیلمبرداری «اسپنسر» مراحل تبدیل شدنش به دایانا را گسترش نداده است: «نیازی نبود که به خودم بگویم من این شخص هستم. لهجه را یاد گرفتم. فرایندی به‌شدت فنی و جسمانی بود.» او اضافه می‌کند: «پیش از آنکه شروع به انجام کاری کنید، نمی‌توانید تصور کنید که چگونه خواهد بود. بنابراین غیرمسئولانه بود که بگویم: «می‌دانم چگونه انجامش دهم.» نگفتم: «می‌دانم که می‌توانم انجامش دهم.» گفتم: «تمام تلاشم را می‌کنم.»»

کلاه‌گیس‌های ۶ هزار دلاری

«واکانا یوشیهارا» گریمور فیلم «اسپنسر» پیش‌تر در مصاحبه با مجله «این‌استایل» فاش کرده بود که هریک از دو کلاه‌گیس دایانا حدود ۶ هزار دلار قیمت داشته‌اند و ساختن‌شان شش هفته زمان برده است. یوشیهارا سابقه مشارکت در پروژه‌هایی چون «صدای انسانی» (The Human Voice) «پدرو آلمودوار» و «سیندرلا» (Cinderella) و «بلفست» (Belfast) «کنت برانا» را داشته و مدعی کسب اسکار بهترین گریم است.

یوشیهارا می‌گوید: «این فرایند حدود شش هفته طول کشید و پیش از آنکه با کریستن ملاقات کنم سه بار کلاه‌گیس را رنگ کردم. وقتی که اولین طراحی را انجام دادیم می‌دانستم که رنگش درست نیست، این بود که دوباره رنگش کردم. در ابتدا، [کریستن] تمایلی به پوشیدن کلاه‌گیس نداشت، شاید به این دلیل که تجربه پوشیدن یک کلاه‌گیس خوب را نداشت. اما بعد پوشیدش، و گریم شد و ما بازخوردهای بسیار خوبی گرفتیم. بسیار خوشحال و دلگرم بود.»

یوشیهارا اضافه می‌کند: «موی دایانا در سال ۱۹۹۱ تقریباً کوتاه بود، یعنی من اولین بار تصاویر آن ظاهر را در اختیار داشتم. اما پابلو [لارائین] تصاویری از مدل موی قبلی او در سال ۱۹۸۶ به من داد. وقتی که دایانا شادتر بود و موهای بلندتری داشت. بنابراین تصاویر بیشتری از همان لوکیشن پیدا کردم تا زوایای مختلف مدل مو را تطبیق دهم.»

واکنش بادیگارد پرنسس دایانا

استوارت هفته گذشته در مصاحبه با «ددلاین» گفته بود که پذیرش نقش دایانا چندان سخت نبوده است: «من کسی نیستم که رابطه فوق‌العاده سابقه‌داری با این هویت یا در کل با خانواده سلطنتی داشته باشم، اما اگر عاشق او نبودم این نقش را بازی نمی‌کردم. شیفته او شدن بسیار ساده است، و به‌شدت بلافصل.»

«کن وارف» بادیگارد سابق «پرنسس دایانا» از سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳ در مصاحبه با مجله «پیپل» از بازی استوارت در این نقش ستایش کرده است. وارف می‌گوید: «در بین همه بازیگرانی که نقش دایانا را در طول ۱۰ سال گذشته بازی کرده‌اند، استوارت نزدیک‌ترین بازیگر به او بوده است. موفق شده رفتارهایش‌های را به شکل بی‌نقصی نشان دهد.»

وارف در مورد تعطیلات کریسمسی که در فیلم لارائین به تصویر کشیده شده می‌گوید: «او خودش را محدود کرده بود که در آشپزخانه و سرآشپز و یا با افرادی مانند من وقت بگذراند، به امید اینکه زمان بگذرد و بتواند به لندن برگردد.»

«نیویورکر» اخیراً گزارش داده است که استوارت در بازسازی «ایرما وپ» (Irma Vep) نقش کوتاهی بازی می‌کند و با «الیویه آسایاس» همکاری مجددی دارد. شبکه اچ‌بی‌او سفارش ساخت یک مینی‌سریال بر اساس فیلم بلند «ایرما وپ» به کارگردانی «الیویه آسایاس» را صادر کرده و «آلیسیا ویکاندر» در این سریال نقش اصلی را بازی می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۳۰ آبان ۱۴۰۰ ۰۰:۰۵

اگه بهت دادن تو نگیر

نمایش اسپویل
۲۹ آبان ۱۴۰۰ ۲۳:۰۶

بیا پایین بچه یاد بچه هایی میوفته که اولین سیگارشون میکشن احساس گنده بودن دست میده شاخ بازی درمیارن

نمایش اسپویل