news-background
news-background

ریدلی اسکات: فیلمنامه Gladiator 2 در حال نگارش است

دنباله «گلادیاتور» به گفته اسکات پس از فیلم «توشه» با بازی «واکین فینیکس» تولید خواهد شد.

  [حاوی اسپویلر از فیلم «گلادیاتور»]  

پاییز سال ۲۰۱۸ گزارش شد که «ریدلی اسکات» دنباله «گلادیاتور» (Gladiator) را با همکاری «پیتر کریگ» نویسنده «تاپ گان: ماوریک» (Top Gun: Maverick) می‌سازد. در گزارشات اولیه در مورد «گلادیاتور ۲» آمده بود که دنباله بر روی «لوسیوس» فرزند پسر «لوسیلا» با بازی «کانی نیلسن» در قسمت اول فیلم تمرکز خواهد کرد. لوسیوس خواهرزاده «کومودوس» با بازی «واکین فینیکس» رهبر امپراطوری روم بود که توسط «ماکسیموس» با بازی «راسل کرو» در قسمت اول به قتل رسید. شخصیت کرو در پایان فیلم می‌میرد،‌ اما از آنجا که «لوسیوس» بسیار تحت تأثیر «ماکسیموس» قرار داشت، حضور این شخصیت احساس خواهد شد. تهیه‌کنندگان «گلادیاتور ۲» تابستان سال ۲۰۱۹ فاش کردند که داستان دنباله دو دهه پس از قسمت اول روی می‌دهد.

«ریدلی اسکات» به تازگی در مصاحبه با «امپایر» در آستانه اکران «آخرین دوئل» (The Last Duel) ادعا کرده است که تولید دنباله «گلادیاتور» را پس از فیلم «توشه» (Kitbag) آغاز خواهد کرد. در این فیلم «واکین فینیکس» نقش «ناپلئون» و «جودی کومر» نقش همسر او «جوزفین» را بازی می‌کند. کومر برای بازی در «آخرین دوئل» نقدهای مثبتی دریافت کرد و با «توشه» برای دومین بار با اسکات همکاری می‌کند.

اسکات می‌گوید: «در حال نوشتن «گلادیاتور» [بعدی] هستم. بنابراین وقتی «ناپلئون» را ساختم، «گلادیاتور» آماده تولید خواهد بود.»

اسکات در مورد فیلم «توشه» اضافه می‌کند: «موضوعی که ناپلئون را برجسته می‌کند این است که چرا او تا این حد محتاج جوزفین بوده؟ نیاز متقابلی وجود داشته و ما فکر می‌کنیم به دقت آن را بررسی کرده‌ایم.»

بهار گذشته «دیلی میل» گزارش داده بود که «کریس همسورث» ستاره استرالیایی فیلم‌های «ثور» (Thor) و «راسل کرو» بازیگر نقش «ماکسیموس» در این فیلم، در حال مذاکره‌اند تا در «گلادیاتور ۲» همکاری کنند. یکی از منابع می‌گوید: «راسل فکر می‌کند که [کریس همسورث] تنها مردی است که می‌تواند در دنباله نقش پسرش را بازی کند.» او ادعا می‌کند که این دو بازیگر پس از ملحق شدن کرو به «ثور: عشق و تندر» (Thor: Love and Thunder) به کارگردانی «تایکا وایتیتی» در سیدنی، رابطه‌ی صمیمانه‌تری پیدا کرده‌اند.

تولید «گلادیاتور ۲» قرار بود به گفته فیلمساز «به سرعت» اتفاق افتد اما اسکات سرگرم ساختن «آخرین دوئل»، «خاندان گوچی» (House of Gucci) و سریال علمی-تخیلی «گرگ پرورده» (Raised by Wolves) شد. دنباله «گلادیاتور» در استودیوی پارامونت و با همکاری کریگ در حال پیشرفت است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۸ مهر ۱۴۰۰ ۱۶:۰۰

به به چه شود یعنی ، چه شود

نمایش اسپویل
۸ مهر ۱۴۰۰ ۱۴:۵۱

کاشکی اون بالای خبر می نوشتید حاوی اسپویل از فیلم گلادیاتور قبل از اینکه کل فیلم رو اسپویل کنید برای ما که ندیدیم از الان بزارید بالای خبر هشدار اسپویل رو خواهشا. برای ما که اسپویل شد برای یه بنده خدای دیگه نشه واقعا تعجب کردم چرا گذاشته نشد اخطار هرچی رو که از فیلم بود فاش کردید دیگه

نمایش اسپویل
۸ مهر ۱۴۰۰ ۱۶:۱۳

پیشنهاد میکنم سریع ببینید این شاهکار رو کلا به نظرم فیلم های قبل از 2010 رو بشینید و ببینید و از فیلم های روز شدیدا دوری کنید که چیزی بجز جلوه های ویژه ندارن موفق باشید

نمایش اسپویل
۸ مهر ۱۴۰۰ ۱۶:۰۳

خب من فعلا جز اون 10 درصد هستم هنوز ندیدمش قطعا تو لیستمه که ببینم می دونم که خیلیا دیدن از فیلمبازها خب قطعا بسیار طبیعی هم هست.ولی خودم هنوز الان فقط چند سالیه که فیلمباز هستم الان واچ لیستم زیاده از فیلم های سال های قبل بعدش هم دلیل نمیشه چون خیلی معروفه بگیم همه دیدن هشدار اسپویل نگذاشت.همیشه ضروری ضروریه که وقتی جاهای مهم فیلم فاش میشن قبلش هشدار داد.دیگه اینکه خیلیا دیدن که دلیل نگذاشتن این هشدار مهم نیست

نمایش اسپویل
۸ مهر ۱۴۰۰ ۱۵:۳۸

آخه این فیلم رو 90 درصد فیلمباز ها دیدن عجیبه شما هنوز ندیدید حرفتون درسته ولی خیلی مورد نادری هستید که هنوز این شاهکار رو ندیدید

نمایش اسپویل