news-background
news-background

واکنش «آندرا دی» به شایعه قرار ملاقات با «برد پیت»

 

«آندرا دی» بازیگر و موزیسین ۳۶ ساله یکشنبه شب این هفته در مراسم اهدای جوایز «بت» (BET Awards) به شایعه ملاقات با «برد پیت» ۵۷ ساله واکنش نشان داد.

دی در مصاحبه با «اینترتینمنت تونایت» در پاسخ به این پرسش که چه واکنشی به این شایعه نشان داده می‌گوید: «وای خدای من، به‌ویژه وقتی که هیچ‌وقت ملاقات نکرده‌ایم. فکر کردم: «خیلی خوب.» خواهرم مرا کتک زد و می‌گفت: «تو با برد پیت ملاقات کرده‌ای؟» گفتم: «به گمانم. به گمانم ملاقات کرده‌ام.»»

دی در ادامه تأکید می‌کند که رابطه‌ای در کار نیست: «ما قرار نگذاشته‌ایم. حتی یکدیگر را نمی‌شناسیم. مسخره است. چنین چیزی وجود ندارد. آن روز حتماً یک نفر برای سرگرمی این شایعه را به راه انداخته.» دی سپس از پیت به عنوان یک بازیگر ستایش می‌کند و می‌گوید: «ولی او عالی است، فوق‌العاده بااستعداد و شگفت‌آور.»

یکشنبه شب دی در مراسم اهدای جوایز «بت» برنده بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم «ایالات متحده علیه بیلی هالیدی» (The United States vs. Billie Holiday)‌ شد. این فیلم به کارگردانی «لی دنیلز» که داستان تراژیک «بیلی هالیدی» خواننده در دهه‌ی ۱۹۴۰ و دوران بی‌عدالتی‌های نژادی و رابطه‌اش با «دیوان فدرال مواد مخدر» (FBN) را روایت می‌کند  برای دی نامزدی اسکار بهترین بازیگر زن نقش اول، و جایزه گلدن گلوب را به ارمغان آورد. منتقدین به «ایالات متحده علیه بیلی هالیدی» که ۲۶ فوریه ۲۰۲۱ از هولو پخش شد امتیاز ۵۵ درصد «راتن تومیتوز» دادند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید