news-background
news-background

«سربست» بیشترین جوایز جشنواره فیلم‌های مستقل برزیل را دریافت کرد

فیلم کوتاه «سربست» به کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی میلاد منصوری سه که به تازگی برنده‌ی عقاب طلایی سینماتوگراف آسیا شده بود، در پنجمین حضور جهانی‌اش جایزه کارگردانی، طراحی صحنه و گریم،پ و فیلمبرداری را از جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های مستقل برزیل دریافت کرد. اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.

میلاد منصوری که این روزها صداگذاری اولین فیلم بلند سینمایی خود را به نام «کولبرف» به پایان رسانده است، در کارنامه‌ی هنرش‌اش پنج فیلم کوتاه «میم»، «شکلات»، «اگزیت»، «مستر کلینر» و «سربست» و همچنین دستیاری کارگردان در سریال‌هایی مانند علی‌البدل و پایتخت پنج را دارد.

و اما «سربست» داستان رسول پسری کرد زبان است که برای گذراندن دوران سربازی به تهران آمده و به شدت با مسائل جنسی و نیازهای خود در پادگان با افراد درگیر است و در نهایت راهی برای رفع نیاز خود پیدا می‌کند که جریانات دیگری را به همراه دارد.

بازیگران این فیلم کوتاه عبارتند از : علی سام صادقی، آرین رضایی، امین مظاهری، امیر سجاد طبسی، میلاد عرب، اشکان عظیمیان و با حضور دنیز متوسلی.

عوامل اصلی این فیلم عبارتند از: مجری طرح: سید روح الله حسینی لرگانی، سرپرست گروه کارگردانی و مدیر برنامه‌ریزی: دنیز متوسلی، مدیر فیلمبرداری: مهدی رضایی، مدیر صدابرداری: جعفر علیان، طراح گریم: محمدرضا میرباقری، طراح صحنه و لباس: علی سعیدی، تدوین: حسام موفق، اصلاح رنگ و جلوه‌های ویژه بصری: پویان آقابابایی، صداگذار : علی نوری، منشی صحنه: مریم مشهور، دستیار اول کارگردان: کیمیا پوراحمد، دستیاران کارگردان: اسمایٔیل سلطانی، علی محکی، دستیار اول و مدیر صحنه: اشکان میرزایی، مجری گریم: بتینا ابوالقاسمی، عکاس: شقایق علیمحمدی، ساخت تیزر: کیمیا پوراحمد، پخش بین‌المللی فیلم: سولماز اعتماد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید