اکران فیلم The Estate ونسا ردگریو در جشنواره تورین

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«ونسا ردگریو» در جشنواره فیلم تورین یک جایزه افتخاری دریافت می‌کند. تازه‌ترین فیلم این بازیگر برنده اسکار با عنوان «املاک» (The Estate) برای اولین بار در این جشنواره اکران خواهد شد.

«کارلو نرو» پسر ردگریو در این فیلم درام با مادر و پدرش «فرانکو نرو» همکاری کرده و داستانی درباره خانواده اشرافی ولزلی روایت کرده که سخت می‌کوشند میراث اجدادی خود را با پرداخت بدهی حفظ کنند.

ردگریو در سال ۱۹۶۶ با فیلم «مورگان» (Morgan: A Suitable Case for Treatment) برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره کن و نامزد بفتا و اسکار شد. او سال بعد با «آگراندیسمان» (Blow Up) به کارگردانی «میکلانجلو آنتونیونی» به کن بازگشت و در سال‌های بعد برای «ایزادورا» (Isadora) به کارگردانی «کارل رایس» نامزد اسکار و برنده جایزه بهترین بازیگر زن از کن، برای «ماری ملکه اسکاتلند» (Mary, Queen of Scots) برنده جایزه «داوید دی دوناتلو»، برای «جولیا» (Julia) برنده اسکار و برای «بوستونی‌ها» (Bostonians) و «هاواردز اند» (Howards End) نامزد اسکار شد.

«جویو بازه» دبیر هنری جشنواره تورین در مورد این بازیگر ۸۸ ساله که در ماه اوت در تجمع حامیان فلسطین در لندن حضور پیدا کرد می‌گوید:‌ «وقتی شش بار نامزد اسکار شده باشید، دیگر یکی از بهترین بازیگران زن دنیا نیستید: به یک اسطوره تبدیل می‌شوید. ونسا ردگریو نماد سینما و تئاتر و یک کنشگر متعهد است.»

چهل و سومین دوره جشنواره تورین از ۲۱ تا ۲۹ نوامبر برگزار خواهد شد.