اولین تصاویر پشت صحنه از «دنیل کریگ» و دیگر ستارگان فیلم Knives Out 2 در یونان

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بازیگران «چاقوکشی ۲» (Knives Out 2) در حین فیلمبرداری در سواحل مدیترانه دیده شدند. کریگ در این فیلم برای بازی در نقش کارآگاه «بنوا بلانک» بازگشته و در پرونده جدیدش با شخصیت‌های جدیدی برخورد می‌کند. در یکی از این تصاویر کریگ در حالی که پیراهن صورتی روشنی به تن دارد «دیو باتیستا» را در آغوش می‌گیرد.

«رایان جانسون» نویسنده و کارگردان «چاقوکشی ۲» این هفته در صفحه توییتر خود تأیید کرد که تولید این دنبال در یونان و سواحل مدیترانه آغاز شده است: «و شروع می‌کنیم! روز اول فیلمبرداری معمای بعدی بنوا بلانک. با تشکر از همه مردم صبور یونان که به ما اجازه دادن در سواحل آرامبخش‌شان کشتار به راه بیندازیم.»

پیش‌تر گزارش شده بود که «دیو باتیستا»، «جنل مونی»، «کاترین هان»، «جسیکا هنویک»، «کیت هادسون»، «مدلین کلاین»، و «ادوارد نورتون» به این دنباله ملحق شده‌اند. نت‌فلیکس با قراردادی ۴۵۰ میلیون دلاری امتیاز پخش دو دنباله دیگر «چاقوکشی» با کریگ و جانسون را خریداری کرده است. «چاقوکشی» اول در سال ۲۰۱۹ توسط لاینزگیت اکران شد و در حالی که با بودجه ۴۰ میلیون دلاری ساخته شده بود، ۳۱۱.۴ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت. قسمت اول «چاقوکشی» برای جانسون نامزدی اسکار بهترین فیلمنامه اریجینال را به ارمغان آورد.

جانسون در مصاحبه با مجله «اینترویو» پیرامون نگارش فیلمنامه قسمت دوم «چاقوکشی» گفته بود: «تجربه‌ی به‌شدت پیچیده‌ و ناخوشایندی است، زیرا ایده قسمت اول را ۱۰ سال در ذهن پروراندنم. اما در این قسمت، از صفر شروع می‌کنم. در واقع دنباله‌ای برای «چاقوکشی» نیست. باید عنوان دیگری برایش انتخاب کنم، بنابراین می‌توانم از این پس آن را دنباله‌ی «چاقوکشی» ننامم. زیرا تنها «دنیل کرگ» در همان نقش کارآگاه باقی است اما بازیگران دیگر به کلی جدیدند.»

جانسون با همکاری شبکه پیکاک سریال درام معمایی «پوکر فیس» (Poker Face) با بازی «ناتاشا لیون» ستاره سریال «عروسک روسی»‌ (Russian Doll) را نیز می‌سازد.