«جان برنتال» در King Richard نقش مربی ونوس و سرینا ویلیامز را بازی می‌کند

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«جان برنتال» در فیلم درام «شاه ریچارد» (King Richard) برای برادران وارنر نقش «ریک ماکی» مربی سرینا و ونوس ویلیامز تنیس‌بازان زن آمریکایی را بازی می‌کند. این فیلم که توسط «رینالدو مارکوس گرین» کارگردانی می‌شود، در مورد تبدیل شدن دختران «ریچارد ویلیامز» به ستارگان ورزش تنیس است. «ویل اسمیت» در نقش «ریچارد ویلیامز» و «سانیا سیدنی» و «دمی سینگلتون» در نقش روزهای کودکی سرینا و ونوس ظاهر می‌شوند. «زک بیلین» فیلمنامه‌ی «شاه ریچارد» را به نگارش درآورده است.

برنتال که به تازگی در فیلم «فورد در برابر فراری» نامزد اسکار بازی کرده، نقش مربی معروفی را بازی می‌کند که برای آموزش دختران ریچارد با او قرارداد می‌بندد. او بازی آن‌ها را در سن کودکی می‌بیند و به سرعت به پتانسیل ستاره شدن‌شان پی می‌برد. وظیفه‌ی ماکی این است که استعداد دختران را صیقل دهد و همزمان به آن‌ها اجازه دهد دوران کودکی خود را بگذرانند. ماکی در طول دوران مربی‌گری خود «جنیفر کاپریاتی» را هم کشف کرد و مربی «ماریا شاراپووا» و «اندی رادیک» هم بود.

برنتال به تازگی فیلمبرداری «خیل قدیسان نیوآرک» (The Many Saints of Newark) پیش‌درآمد سریال «سوپرانو» (The Sopranos) را برای استودیوی نیو لاین به پایان رسانده، و در فیلم «آن‌ها که مرگ مرا آرزو می‌کنند» (Those Who Wish Me Dead) به کارگردانی «تیلور شرایدن» در مقابل «انجلینا جولی» و «نیکلاس هولت» ظاهر شده. او در فیلم «تعمیر جزئی موتور» (Small Engine Repair) هم که بهار آینده در جشنواره‌ی فیلم تگزاس اکران می‌شود به ایفای نقش پرداخته است.

«جیدا پینکت اسمیت»، «کیلب پینکت»، «آلن مندلبام»، «تیم وایت»، «ترور وایت» و «جیمز لسیتر» از جمله تهیه‌کنندگان فیلم خواهند بود. برادران وارنر قرار است این فیلم را ۲۵ نوامبر اکران کند.