فیلم‌های برتر هفته‌ در ۳۰نما - ۱۳۹۸/۹/۲۹

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«جوکر» سودآورترین فیلم اقتباس شده از کتاب‌های مصور هفته‌ی گذشته سرانجام با کیفیت‌های دیجیتال و بلو-ری منتشر شد و صدر جدول برترین عناوین ۳۰نما براساس تعداد دانلود را در اختیار گرفت. پس از این فیلم، «۶ زیرزمینی» به کارگردانی «مایکل بی» و بازی «پیمان معادی» و «رایان رینولدز» که از نت‌فلیکس منتشر شد در رتبه‌ی دوم ایستاد. «داستان زناشویی» ساخته‌ی جدید «نوآح بامبک» با بازی «آدام درایور» و «اسکارلت جوهانسن» رده‌ی سوم را از آن خود کرد. در رتبه‌ی چهارم فیلم درام رمزآلود «به‌سوی ستارگان» به کارگردانی «جیمز گری» و بازی «برد پیت» و «تامی لی جونز» قرار گرفت.

این هفته فیلم «فانوس دریایی» به کارگردانی «رابرت اگرز» و بازی «رابرت پتینسون» و «ویلم دافو» هم با کیفیت وب-‌دی‌ال منتشر شد و در رتبه‌ی پنجم قرار گرفت. فیلم سه ساعت و نیمه‌ی «ایرلندی» که در یک هفته‌ی اول انتشار ۲۶.۴ میلیون مشترک نت‌فلیکس به تماشایش نشسته‌اند این هفته در رده‌ی ششم جای گرفت و «روزی روزگاری در هالیوود» تارانتینو همچنان یکی از پربیننده‌ترین عناوین هفته بود و جایگاه هفتم را به خود اختصاص داد. فیلم «انگل» که پرفروش‌ترین فیلم خارجی زبان بازار آمریکا بوده نیز این هفته در میان ۱۰ فیلم برتر قرار داشت و هشتم شد. «هوانوردان» با بازی «ادی ردمین» یکی از عناوین جدید هفته بود که با کیفیت وب‌-دی‌ال عرضه شد و رتبه‌ی نهم را اشغال کرد و فیلم پرفروش «اغواگران» با بازی «جنیفر لوپز» و «کنستانس وو» در رتبه‌ی دهم ایستاد.

 

۱۰ فیلم برتر هفته‌ در ۳۰نما براساس تعداد دانلود (۱۳۹۸/۹/۲۹):

  ۱. جوکر (Joker) ۲. ۶ زیرزمینی (6 Underground) ۳. داستان زناشویی (Marriage Story) ۴. به سوی ستازگان (Ad Astra) ۵. فانوس دریایی (The Lighthouse) ۶. ایرلندی (The Irishman) ۷. روزی روزگاری در هالیوود (Once Upon a Time in Hollywood) ۸. انگل (Parasite) ۹. هوانوردان (The Aeronauts) ۱۰. اغواگران (Hustlers)