فیلم 24 Jump Street ساخته می‌شود

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«چنینگ تیتوم»، «جونا هیل» و «آیس کیوب» برای بازگشت در سومین قسمت از ریبوت چندگانه «خیابان جامپ شماره ۲۱» (21 Jump Street) وارد مذاکره شده‌اند. «ورایتی» گزارش می‌دهد این فیلم با نام «خیابان جامپ شماره ۲۴» (24 Jump Street) یک دهه پس از «خیابان جامپ شماره ۲۲» (22 Jump Street) در سونی پیکچرز در دست ساخت است و «رادنی راثمن» روی صندلی کارگردان می‌نشیند. فیلمنامه این دنباله را راثمن با همکاری «جونا هیل» و «مگان مالوی» نوشته است.

«فیل لرد» و «کریس میلر» پس از کارگردانی مشترک دو قسمت اول ریبوت، این بار فقط به عنوان تهیه‌کننده به همراه «نیل اچ. موریتس» بازمی‌گردند. «چنینگ تیتوم» و «جونا هیل»، «رید کارولین» و «مت داینز» دیگر تهیه‌کنندگان فیلم خواهند بود.

فیلم‌های «خیابان جامپ ۲۱» در سال ۲۰۱۲ و «خیابان جامپ ۲۲» در سال ۲۰۱۴ بر اساس یک سریال تلویزیونی که در خلال سال‌های ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۱ از فاکس پخش شد به تولید رسیدند. داستان «اشمیت» با بازی «جونا هیل» و «جنکو» با بازی «چنینگ تیتوم» نقش دو مأمور پلیس را بازی کرده‌اند که سعی دارند از پخش مواد مخدر جدیدی در یک دبیرستان جلوگیری کنند. قسمت اول به کارگردانی «فیل لرد» و «کریستفر میلر» بیش از ۲۰۰ میلیون دلار و دنباله آن بیش از ۳۳۱ میلیون دلار فروخت.

تیتوم پیش‌تر برای تولید قسمت سوم ابراز تردید کرده و به «یو‌اس‌ای تودی» گفته بود: «احساس می‌کنم فرار از مسئولیت باشد. دانشگاه به عنوان گام بعد برای ما بدیهی بود و باید به آن مسیر می‌رفتیم. بعد از دانشگاه گام بعدی چیست؟ باید برویم شرکت انرون را نابود کنیم؟ یا دولت واشینگتن دی.سی. را؟ حس می‌کنم تکراری می‌شود.» او اضافه کرد: «شوخی ادامه‌دار قسمت دوم این بود که قرار است بزرگتر از بار اول باشد. نمی‌دانم این شوخی برای بار سوم جواب می‌دهد یا نه، برای همین خواهیم دید.»