برندن فریزر: تمام سعی‌ام را می‌کنم برای Mummy 4 کاهش وزن دهم

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

 

«برنده فریزر» وقتی اولین بار در چندگانه «مومیایی» (The Mummy) ظاهر شد سی و چند ساله بود. او پس از گذشت دو دهه قرار است برای قسمت چهارم به همراه «ریچل وایس» بازگردد اما یکی از چالش‌های پیش روی او تناسب اندام است.

بازیگر برنده اسکار «نهنگ» (The Whale) در مصاحبه جدیدی با «جیمی فالن» درباره «مومیایی ۴» می‌گوید: «قرار است دوباره اسب‌ها را زین کنیم، در لوکیشن فیلمبرداری کنیم.»

او درباره تکرار نقش «ریک اوکانل» می‌گوید: «لطفاً برایم آرزوی موفقیت کنید - تمام سعی‌ام را می‌کنم تا این هیکل ۵۷ ساله تناسب پیدا کند.»

علاوه بر فریزر و وایس، «جان هانا» در این قسمت بازخواهد گشت. فریزر می‌گوید: «گروه را دوباره جمع می‌کنیم. تنها راهش این است. به مخاطب چیزی را می‌دهیم که در بیست و چند سال گذشته به خاطرش آسایش ما را بر هم زده بودند.» او اضافه می‌کند که از «مدت‌ها قبل» امیدوار بوده که قسمت چهارم «مومیایی» تولید شود اما در مورد تمایل همکارانش تردید داشته است.

«ریدیو سایلنس» که فیلم «آماده‌ای یا نه: آمدم» (Ready of Not 2: Here I Come) را در سالن‌های سینما داشته و در سال ۲۰۲۴ فیلم خون‌آشامی «ابیگیل» (Abigail) را برای یونیورسال ساخته‌اند، «مومیایی ۴» را کارگردانی می‌کنند.

«هالیوود ریپورتر» گزارش داده است که این پروژه نه یک بازسازی بلکه یک دنباله است و رویدادهای قسمت سوم را نادیده می‌گیرد. «دیوید کاگشال» نویسنده آخرین نسخه از فیلمنامه است. «شان دنیل» که فیلم‌های قبلی را در کارنامه دارد تهیه‌کننده این پروژه در کنار «ویلیام شراک» و «جیمز وندربیلت» خواهد بود.

مومیایی‌ها از دهه ۱۹۳۰ وقتی یونیورسال پیکچرز «مومیایی» با بازی «بوریس کارلوف» وارد سینما شدند. این استودیو بعدها بلاک‌باسترهای پرفروشی با بازی «برندن فریزر» و «ریچل وایس» را در دهه ۱۹۹۰ احیا کرد اما آخرین قسمت چندگانه با عنوان «مومیایی» (The Mummy) با بازی «تام کروز» در سال ۲۰۱۷ یک شکست تجاری و هنری بود.

داستان «مومیایی» با بازی «برندن فریزر» و «ریچل وایس» درباره جویندگان طلا در مصر دهه ۱۹۲۰ بود که نیرویی فراطبیعی را بیدار می‌کردند. فیلم اول بیش از ۴۲۲.۵ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت و آغازگر چندگانه‌ای پرفروش برای یونیورسال شد. علاوه بر این پیش‌درآمد «عقرب شاه» (The Scorpion King) با بازی «دووین جانسون» و یک سریال انیمیشن ساخته شده بود.

«مومیایی» ۱۷ آوریل ۲۰۲۶ (۲۸ فروردین ۱۴۰۵) اکران خواهد شد.