فیلم Send Help سم ریمی در هفته دوم صدرنشین ماند

زمان مطالعه: ۷ دقیقه

به‌روزرسانی یکشنبه: فیلم کنسرت کی-پاپ «بچه‌های ولگرد» (Stray Kids: The dominATE Experience) یک هفته پیش از آنکه «بلندی‌های بادگیر» (Wuthering Heights) «مارگو رابی»‌ و «جیکوب الوردی» اکران شود در ۶۱ بازار بین‌المللی به فروش ۱۹.۱ میلیون دلاری رسید. این فیلم در آمریکای شمالی ۵.۶ میلیون دلار بلیت‌فروشی کرده است.

دیزنی می‌گوید با ۱۶.۸ میلیون دلار «زوتوپیا ۲» (Zootopia 2) پرفروش‌ترین فیلم هفته در سراسر دنیاست. این دنباله در بازارهای داخلی ۴ میلیون دلار فروخته و با ۱.۳۸۸ میلیارد دلار در حال حاضر پنجمین فیلم هالیوودی پرفروش تاریخ در بازارهای خارج از آمریکاست. مجموع فروش این فیلم انیمیشن به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده و همچنان در چین، ژاپن و چک در رتبه اول باقی مانده است.

«خدمتکار» (The Housemaid) این هفته از فروش ۳۵۰ میلیون دلاری در سراسر دنیا عبور کرد. این فیلم با بازی «سیدنی سوئینی» و «آماندا سایفرد» این هفته ۱۶.۵ میلیون دلار به اندوخته‌هایش افزود و بالاتر از «کمک بفرستید» (Send Help) با فروش ۱۶.۳ میلیون دلاری قرار گرفت. فیلم «سم ریمی» با بازی «ریچل مک‌آدامز» این هفته از فروش جهانی ۵۳.۷ میلیون دلاری گذر کرد و با ۱۰ میلیون دلار در رتبه اول فروش سینماهای آمریکا باقی ماند.

مستند «ملانیا» (Melania) این هفته با ۲.۳۷ میلیون دلار و کاهش ۶۷ درصدی در سینماهای آمریکا به رتبه نهم سقوط کرد. «ریه آهنین» (Iron Lung) «مارکیپلایر» با ۶.۲ میلیون دلار از ۲۹۳۰ سالن سینما سوم شد اما ۶۶ درصد نسبت به هفته اول کاهش داشت.

این هفته تمامی فیلم‌ها در آمریکای شمالی ۶۰ میلیون دلار بلیت‌فروشی کردند. این رکورد با کمترین فروش آخر هفته برگزاری سوپر بول یعنی سال ۲۰۲۴ وقتی «آرگایل» (Argylle) و «لیسا فرانکنشتاین» (Lisa Frankenstein) اکران شدند و همه فیلم‌ها در مجموع ۳۸.۹ میلیون دلار فروختند فاصله زیادی دارد اما همچنان بسیار کمتر از دوران پیش از پاندمی کرونا است وقتی که فیلم‌ها در این آخر هفته حدود ۷۵ تا ۸۵ میلیون دلار بلیت‌فروشی می‌کردند.

رتبه دوم سینماهای آمریکا به «سولو میو» (Solo Mio) «کوین جیمز» با فروش ۷.۲ میلیون دلاری در ۳۰۵۲ سالن سینما رسید در حالی که «دراکولا» (Dracula) به کارگردانی «لوک بسون» با ۴.۵ میلیون دلار پنجم شد.

به‌روزرسانی شنبه: فروش تمامی فیلم‌ها در آخر هفته برگزاری مسابقه پربیننده سوپر بول به کمتر از ۶۰ میلیون دلار خواهد رسید. این فروش که کمی بهتر از ۵۵.۱ میلیون دلار دو هفته پیش است وقتی که بسیاری از سالن‌های سینمای آمریکا به دلیل برف و یخبندان تعطیل بودند.

در این شرایط، فیلم «سولو میو» (Solo Mio) «کوین جیمز» و استودیوی انجل با ۷.۴ میلیون دلار پس از «کمک بفرستید» (Send Help) در رتبه دوم قرار خواهد گرفت. این فیلم از مخاطبین نمره -A «سینمااسکور» و ۵ ستاره «پست‌ترک» دریافت کرده و ۸۲ درصد تماشاگران دیدنش را توصیه می‌کنند.

«کمک بفرستید» در دومین هفته اکران همچنان به دنبال فروش ۹ تا ۱۰ میلیون دلاری است و «ریه آهنین» (Iron Lung) که ۶۷ درصد نسبت به افتتاحیه کاهش خواهد داشت با ۶ میلیون دلار می‌تواند به رتبه دوم برسد.

«سولو میو» دارای ۶۲ درصد مخاطب زن، ۶۰ درصد زنان بالاتر از ۴۵ ساله و ۵۶ درصد زنان بالاتر از ۲۵ ساله است. حدود ۴۵ درصد از خریداران بلیت این فیلم کمدی رمانتیک اروپایی تبار، ۲۵ درصد لاتین تبار، ۴ درصد آفریقایی تبار و ۵ درصد آسیایی تبارند.

فیلم کنسرت کی-پاپ «بچه‌های ولگرد» (Stray Kids: The dominATE Experience) به دنبال افتتاحیه ۵.۷ میلیون دلاری و رتبه چهارم است. این فیلم در روز جمعه با ۳.۲ میلیون دلار در رتبه اول فروش سینماهای آمریکا قرار گرفت.

«دراکولا» (Dracula) به کارگردانی «لوک بسون» تا یکشنبه از ۴ میلیون دلار عبور می‌کند. نمره «سینمااسکور» این فیلم اعلام نشده اما ۶۴ درصد از مخاطبین «پست‌ترک»‌ دیدنش را توصیه می‌کنند. نزدیک به ۴۷ درصد از تماشاگران این فیلم زنان بالاتر از ۲۵ ساله، ۳۳ درصد مردان بالاتر از ۲۵ ساله، ۳۹ درصد افزاد ۲۵ تا ۳۴ ساله و ۱۳ درصد زنان زیر ۲۵ ساله‌اند. حدود ۴۵ درصد از خریداران بلیت این فیلم اروپایی تبار، ۳۵ درصد لاتین تبار، ۶ درصد آفریقایی تبار، و ۷ درصد آسیایی تبارند.

فیلم «غریبه‌ها - بخش ۳» (The Strangers – Chapter 3) لاینزگیت از مخاطبین نمره D «سینمااسکور» و دریافت کرده و ۲۶ درصد از سینماروها دیدنش را توصیه می‌کنند. حدود ۵۳ درصد از مخاطبین این فیمل مرد، ۳۲ درصد ۲۵ تا ۳۴ ساله، ۴۰ درصد اروپایی تبار، ۳۵ درصد لاتین تبار، ۱۵ درصد آفریقایی تبار و ۴ درصد آسیایی تبارند. لاینزگیت حدود ۵ میلیون دلار برای بازاریابی این فیلم ۲۰ میلیون دلاری هزینه کرده است.

فیلم «لحظه» (The Moment) «چارلی اکس‌سی‌اکس» این هفته در ۵۸۱ سالن سینما اکران شده و به دنبال فروش ۱.۸ میلیون دلاری است. این فیلم در دهمین روز اکران به فروش ۲.۴ میلیون دلاری نزدیک خواهد شد.

پیش‌تر: فیلم «کمک بفرستید» (Send Help) «سم ریمی» و استودیوی قرن بیستم در دومین هفته اکران به دنبال فروش ۱۰ میلیون دلاری در سینماهای آمریکاست. این فیلم جمعه گذشته ۳ میلیون دلار فروخته و بر اساس گزارش «ددلاین» حدود ۴۸ درصد در هفته دوم کاهش را ثبت خواهد کرد. فروش این فیلم در آمریکای شمالی تا امروز به ۳۵.۸ میلیون دلار رسیده است.

«سولو میو» (Solo Mio) استودیوی انجل در شب اول اکران ۷۴۴ هزار دلار بلیت‌فروشی کرده و انتظار می‌رود تا یکشنبه به ۷.۶ میلیون دلار برسد.

فیلم کنسرت کی-پاپ «بچه‌های ولگرد» (Stray Kids: The dominATE Experience) با فروش ۳.۲ میلیون دلاری در روز جمعه، حدود ۵ میلیون دلار تا یکشنبه فروش خواهد کرد. این فیلم از «راتن تومیتوز» امتیاز ۱۰۰ درصد مخاطبین دریافت کرده است.

«دراکولا» (Dracula) استودیوی ورتیکال به کارگردانی «لوک بسون» در روز اول اکران ۲.۳ میلیون دلار فروخته و افتتاحیه ۴.۸ میلیون دلاری را ثبت خواهد کرد. این افتتاحیه رکود تازه‌ای برای ورتیکال بالاتر از فروش ۲.۵ میلیون دلاری «ما مردگان را دفن می‌کنیم» (We Bury the Dead) خواهد بود. امتیاز «راتن تومیتوز» این فیلم در میان منتقدین به ۷۵ درصد و در میان مخاطبین به ۵۷ درصد رسیده است.

جایگاه پنجم را «ریه آهنین» (Iron Lung) «مارکیپلایر» با ۴.۶۵ میلیون دلار از ۲۹۳۰ سالن سینما اشغال خواهد کرد. این فیلم در دومین هفته اکران کاهش ۷۴ درصدی را ثبت خواهد کرد و تا یکشنبه به ۳۰ میلیون دلار نزدیک می‌شود.

فیلم «غریبه‌ها - بخش ۳» (The Strangers – Chapter 3) لاینزگیت با امتیاز ۱۹ درصد «راتن تومیتوز» به دنبال افتتاحیه ۳.۷ میلیون دلاری است. قسمت دومی این سه‌گانه سپتامبر گذشته ۵.۸ میلیون دلار در هفته اول و قسمت اول در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۲ میلیون دلار در هفته اول بلیت‌فروشی کردند.

پیش‌بینی شده است که مستند «ملانیا» (Melania) در دومین هفته اکران با کاهش ۵۱ درصدی به فروش ۳.۵ میلیون دلاری می‌رسد و تا یکشنبه از ۱۴.۵ میلیون دلار عبور می‌کند.

سال گذشته در آخر هفته برگزاری سوپر بول فیلم انیمیشن «مرد سگی» (Dog Man) دریم‌ورکس ۱۳.۸ میلیون دلار در افتتاحیه فروش کرد.