فصل دوم سریال IT: Welcome to Derry ساخته می‌شود

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

 

فصل دوم سریال «آن: به دری خوش‌آمدید» (It: Welcome To Derry) ساخته می‌شود. «هالیوود ریپورتر» گزارش می‌دهد که «اندی موسکیتی» پدیدآورنده این پیش‌درآمد برای فیلم «آن» (It) در پی موفقیت فصل اول نگارش فیلمنامه‌های فصل جدید را شروع کرده هرچند اچ‌بی‌او هنوز به صورت رسمی سفارش ساخت آن را صادر نکرده است.

«بیل اسکاشگورد» بازیگر سوئدی تبار «نوسفراتو» (Nosferatu) نقش «آن» یا «پنی‌وایز» را در این سریال تکرار کرد. . فصل اول دری خوش‌آمدید» از ۹ اپیزود تشکیل شده بود و ۲۶ اکتبر پخش شد. «اندی موسکی‌یتی» کارگردان قسمت اول و دوم «آن» که ۱.۱۷ میلیارد دلار در سراسر دنیا فروختند به همراه «باربارا موسکیتی» تهیه‌کنندگان سریال و کارگردان چند اپیزود بوده‌اند.

در سریال «به دری خوش‌آمدید»، وقتی کودکان شروع به ناپدید شدن در شهر دری ایالت مین می‌کنند، گروهی از کودکان سعی دارند با بزرگ‌ترین ترسشان رویارو شوند و با دلقک قاتلی به نام «پنی‌وایز» مقابله کنند. داستان این سریال در دهه ۱۹۶۰ می‌گذرد و به وقایع قسمت اول «آن» منتهی خواهد شد. «تیلور پیج»، «جووان ادپو»، «استیون رایدر»،‌ «کریس چالک» و «جیمز رمار» دیگر بازیگران سریال خواهند بود.

موسکیتی پیش‌تر گفته بود که این سریال در قالب سه فصل ساخته خواهد شد: «این داستان بر اساس بینایند کتاب است. اساساً فصل‌هایی‌اند که تحقیقات «مایک هنلون» را منعکس می‌کنند. این بخش‌ها از رویدادهای فاجعه‌بار گذشته می‌گویند، مثل آتش‌سوزی در «بلک اسپات»، قتل‌عام باند بردلی که در دهه ۱۹۳۰ سارق بانک بودند، و انفجار در کارگاه آهن کیچنر. هر بار که «پنی‌وایز» از خواب زمستانی بیدار می‌شود، فاجعه‌ای در ابتدایش اتفاق می‌افتد… ما سه فصل این سریال را بر اساس هر یک از این رویدادهای فاجعه‌بار بنا کرده‌ایم. داستان به دلیل معینی به صورت معکوس روایت می‌شود. فصل اول در سال ۱۹۶۲ رخ می‌دهد، فصل دوم در ۱۹۳۵ و فصل سوم در ۱۹۰۸.»