تریلر رسمی سریال Zero Day رابرت دنیرو

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تریلر رسمی سریال «روز صفر» (Zero Day) «رابرت دنیرو» و «انجلا بست» که یک حمله سایبری به ایالات متحده را روایت می‌کند منتشر شد.

دنیرو در این سریال که در قالب شش اپیزود ساخته شده نقش رئیس جمهور سابق و «انجلا بست» نقش رئیس جمهور فعلی ایالات متحده را بازی می‌کنند. دیگر بازیگران سریال «جسی پلمانز»، «دن استیونز»، «لیزی کپلان»، «کوبی بریتون» و «جوان آلن» خواهند بود. داستان سریال درباره «جرج مولن» رئیس جمهور سابق آمریکا و مدیر «کمیسیون روز صفر» است که در تعقیب عاملان یک حمله سایبری مخرب است که کشور را به هرج‌ومرج کشانده.

«اریک نیومن» و «نوآ اوپنهایم» رئیس سابق ان‌بی‌سی نیوز فیلمنامه این سریال را نوشته‌اند. «لسلی لینکا گلاتر» که «مد من» (Mad Men) و «میهن» (Homeland) را در کارنامه دارد کارگردان سریال است.

شخصیت «رئیس جمهور میچل» با بازی بست در این تریلر «جرج مولن» با بازی دنیرو را رهبر گروه «روز صفر» می‌کند. میچل می‌گوید: «کنگره کمیسیون ویژه «روز صفر» را تصویب کرده، و همه کسانی را تعقیب می‌کند که در این حمله وحشتناک دست داشته و به آن مرتبطند.» مولن می‌پرسد: «می‌خواهی مردم را از کف خیابان بدون مجوز توقیف کنی؟» میچل پاسخ می‌دهد: «در واقع، تو این کار را خواهی کرد.»

سریال «روز صفر» ۲۰ فوریه ۲۰۲۵ (۱ اسفند ۱۴۰۳) پخش خواهد شد.