فصل سوم سریال The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book Of Carol ساخته می‌شود

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

فصل سوم سریال «مردگان متحرک: دریل دیکسون - کتاب کارول» (The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book Of Carol ) در ای‌ام‌سی سفارش ساخت دریافت کرده است. تولید این فصل از ماه آینده در شهرهایی از اسپانیا از جمله مادرید، کاتالونیا و والنسیا شروع خواهد شد. فصل دوم «کتاب کارول» ۲۹ سپتامبر پخش می‌شود.

در فصل سوم کارول با بازی «ملیسا مک‌براید» و دریل با بازی «نورمن ریداس» به راهشان ادامه می‌دهند تا به خانه برسند. اما به بیراهه می‌روند و به سرزمین‌هایی دوردست کشیده می‌شوند. دیگر بازیگران سریال «کلمنس پوزی»، «لایکا بلانک فرانکارد»، «رومن لوی» و «اریک ابونی» خواهند بود. «دیوید زابل» شورانر سریال و به همراه «اسکات ام. گیمپل» و مک‌براید یکی از تهیه‌کنندگان اجرایی پروژه است.

مک‌براید در کامیک-کان از نویسندگی «دیوید زابل» تمجید می‌کند و می‌گوید در فرانسه با فصل دوم که پایانی «نفس‌گیر» دارد و در اسپانیا با فصل سوم هنوز ناگفته‌های زیادی باقی مانده: «از چند هفته آینده در [اسپانیا] فیلمبرداری را شروع می‌کنیم.»

فصل اول سریال سال گذشته پربیننده‌ترین افتتاحیه تاریخ ای‌ام‌سی+ را ثبت کرد و پربیننده‌ترین فصل تاریخ این پلتفرم استریم شد.