جرج آر.آر. مارتین تولید سه سریال انیمیشن Game of Thrones را تأیید کرد؛ ستایش نویسنده از Blue Eye Samurai

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مارتین می‌گوید سه سریال انیمیشن در دنیای «نغمه یخ و آتش» در دست ساخت است.

«جرج آر.آر. مارتین» در وبلاگ خود از سریال «سامورائی چشم آبی» (Blue Eye Samurai) نتفلیکس تمجید کرده و تولید سه سریال انیمیشن در دنیای «بازی تاج‌وتخت» (Game of Thrones) را به تأیید رسانده است.

مارتین می‌نویسد: ««سامورائی چشم آبی» دنیای مجزای خودش را دارد و شگفت‌آور است. حتی اگر معمولاً انیمیشن نمی‌بینید، امتحانش کنید. فوق‌العاده است. اگر از آثار من خوشتان می‌آید، عاشقش می‌شوید.»

نویسنده سپس از آثار خودش می‌گوید: «من و اچ‌بی‌او پروژه‌های خودمان را داریم، در دنیای «نغمه یخ و آتش» (A Song Of Ice & Fire). هیچ‌یک از آن‌ها هنوز چراغ سبز دریافت نکرده‌اند، اما فکر می‌کنم به ساخته شدن یکی دو موردش نزدیک شده باشیم.»

او فاش می‌کند که در ابتدا چهار پروژه انیمیشن در اچ‌بی‌او در دست ساخت بوده است. در سال ۲۰۲۱ گزارش شده بود که اچ‌بی‌او سریال یک سریال انمیشین بر اساس آثار مارتین می‌سازد. مارتین می‌گوید پس از تشکیل گروه‌ها و اتاق‌های نویسندگی برای چهار پروژه، نهایتاً دو پروژه بایگانی شده‌اند اما سریال «مار دریایی» (Sea Snake) که پیش‌تر قرار بود لایو-اکشن باشد به سمت انیمیشن چرخش کرده است. او علت این تغییر را بودجه سنگین نسخه لایو-اکشن با توجه به قرار گرفتن بخش‌های زیادی از داستان روی دریا ذکر می‌کند.

پس از پایان «بازی تاج‌وتخت» با فصل هشتم، گزارش‌هایی درباره تولید چندین پروژه اسپین‌آف منتشر شده است. بهار گذشته «ورایتی» گزارش داد که پیش‌درآمد «ایگان یکم تارگرین» (Aegon I Targaryen) در دست ساخت است و «شوالیه‌ای از هفت قلمرو: شوالیه سرگردان» (A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight) سفارش ساخت گرفته است. اچ‌بی‌او فصل دوم پیش‌درآمد «خاندان اژدها» (House of Dragon) را تابستان آینده پخش خواهد کرد.